0

Black Devil Doll

Heather är en ung vacker slyna med rattar man kan se från rymden (kameran fokuserar oftast på dem). Hon ser nyheter om en svart revolutionist vid namn Mubia Abul-Jama som nu ska avrättas för våldtäckt och mord på 15 vita kvinnor. När hon får tråkigt och ingen av hennes vänner har tid börjar hon leka med en quijibräda. Hon får kontakt med en ande som kallar henne slampa och sedan överför sin stjäl in i hennes egna Howdy Doody buktalardocka. Det första den återupplevda mördaren gör är inte att se sig i spegeln utan att komplitera Heathers hylla. Efter en pratstund faller Heather för dockan……. Och ger han fellatio. Efter ett tag tröttnar Mubia på Heather då han behöver ”en sidebitch” och Heather ringer sina vänner och bjuder dem på fest i helgen.

 "”I say Nigga 100 times a day, that’s the only thing keeping my teeth white.”

Gästerna dyker upp och nu är festen redo att börja!... så fort alla tjejer tagit på varandras tuttar och en av dem gått på muggen men hur festar man? Med twister såklart! Heather får dock brådska att gå ut ett slag så hennes gäster stannar upp festen och går å dushar/sover/solar och badar. Det är då dockan slår till. Först ska han se till att de får sitt livs ligg innan han brutalt mördar dem. Heathers ex pojkvän White-T är dock påväg för att rädda dagen…..Kommer White-T leva länge nog att rädda några liv? Kommer Heather bli ett av offrerna? Kan något stoppa denna perversa psykopatiska docka?

 “When I’m done fucking you, I’ma fuck yo kid in the butt to”
Black Devil doll är så nära porr jag har reviewat. Alla tjejer har gigantisk byst, all musik låter som nått ur Pornhub och kvalitén är lägre den syndiga dvärgen (snap). Dessa kvalitéer tar filmmakarna varje tillfälle att skämta om med perversa kameravinklar, styva bröstvårtor och alla kvinnor i filmen är överdrivet slampiga och dessa skämt funkar verkligen. Det märks att filmmakarna hade jävligt kul att göra denna film.  Det är en homage till Cheaster Novel Turners Black Devil Doll From Hell  (SOM FILMFETT ÄVEN GJORT EN REVIEW AV)men så mycket bättre, humorn är dum men underhållande, och bäst av allt….riktig musik och bra audio. Sexscenerna är udda utav helvete då de flesta innehåller dockan….. och det är måååånga sex scener. Vissa skämt funkar faktiskt så bra om man har samma dumma humor som jag, jag skrattade som scenen då dockan säger fuck över 100 gånger i rad och dockans one liners är . RottenCotton som har gjort filmen är egentligen ett t-shirt företag (som säljer snygga tröjor) har satt många av sina tröjor på karaktärerna och dessa karaktärer gör skamlös product placement och reklam i humorisk anda. Det finns många långa musik nummer också som får filmens handling att tvärnita och filmen stannar upp ett tag…. Detta hade jag kunnat leva utan. Detsamma gäller alla långa montage av nakenhet som endast är där för att de betalat porrstjärnor så de utnyttjar situationen, efter ett tag blir det lite för enformigt. Black Devil Doll bjuder på några skratt och är en fin homage till blaxplotation och Shot on Video filmer men det är absplut inte något för alla. Black Devil Doll får starka 2/5 Guldkameror
 Markus