FilmFett

2016-03-31
16:02:00

From Russia With Love

 
Efter en mysig Bond-låt som påminner oss om vilket spiondrama vi kliver in i så börjar filmen på riktigt. Den onda organisationen SPECTRE har ett möte som består av att exponera sin plan för publiken. Lektor, en krypteringsmaskin, skall stjälas av James Bond, tillsammans med en rysk agent. Detta kan påbörja ett krig där båda länder dödar varandra och SPECTRE kan ta över världen! MWAHAHAHAHA!
Det här är min nya Iphone Spectacular. Ska vi ta oss en selfie?
James Bond åker till Istanbul och träffar Tatiana, sin ryska kompanjon. Men han anar ugglor i mössan och tror Tatiana har en ond plan för honom. Samtidigt är två agenter dom på spåren. Donald Grant och Rosa Klebb, från SPECTRE. De ska se till att planen går i verket och arrangerar fällor för Bond och Tatiana så dom börjar misstro varandra.
Varför i helvete addade du inte mig på Facebook, va?!
Vissa filmer är klassiker och andra åldras inte alls så bra. Tyvärr är detta en sån film som inte åldrats bra. Första gången jag såg den så fattade jag ingenting och tyckte den var mesig. Andra gången...tycker jag samma sak. Filmen är för komplex och tråkig. Action-scenerna är kantiga som Ben Affleks haka. Trots allt är detta mer åt thriller-hållet. Sånt brukar jag uppskatta, men här säljs filmen inte så bra i min åsikt.
"She should have kept her mouth shut."
Detta är den andra Bond-filmen och den första där Bond får sina Q-branch gadgets. Inget fancy pancy, utan bara plotdevices som fungerar fint. Skurkarna är rätt coola, men Rosa kunda varit lite mer engagerad i storyn, som Goldfinger var i den tredje filmen.
 
From Russia With Love får 2 av 5 guldkameror.
 
Robin
2016-03-29
19:22:04

The Last Hunter

Även känd som Djungelmassakern, är en Vietnam-rulle från...Italien? Det här kan bli väldigt intressant och ganska udda.
 
Filmen inleds med ett horhus där soldaten Steve blir tokig och skjuter skallen av sig. Steves polare, Harry Morris blir chockad av denna plötsliga och offentliga självmords-sekvens, men hinner inte sörja förrens samhället bombas sönder. Detta nämns aldrig mer i filmen och jag fattar fortfarande inte riktigt vad som hände. Cool scen, dock! Harry skickas ut på ett hemligt uppdrag att förstöra en radio-signal i Vietnams djungel. Med sin hjälp får han George "Wash" Washington och en journalist som spelas av Tisa Farrow.
Hey...did you just FART in here!?
Filmen är mer rak än Markus felaktiga demonstation av en upper-cut. Och sånt är mysigt att se på film! Striderna är köttiga, liken är blodiga köttklumpar och ljudet är så härligt knastrigt att det passar fint med bacon. Tisa Farrow från Zombie Flesh Eaters har enastående ögon som skulle kunna hypnotisera fienden i fiende-land.
Mia Farrows syrra har enastående ögon.
Lustigt nog skulle The Last Hunter vara en uppföljare på...The Deer Hunter. Detta får mig att skratta högt!
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin
2016-03-29
09:12:00

The Mask- Time is Now

Med Deadpool spränger box office och är just nu den 9nde mest intjärnade superhjälte filmen kan jag inte hjälpa att tänka på en grej..... Deadpool var blodig, störd och grov samt grotesk men det finns en serie med mer blod, groteska bilder och snusk....The Mask från Dark Horse.
 
Jim Carrey filmen är min absoluta favorit serietdinings film, den är fenominal med både humor och special effekter men serietidningen den är byggd på är mer galen, blodig och helt jävla galen, kolla på Nostalgia Critics video här nere förstår du.

http://www.avclub.com/article/jim-carreys-mask-has-its-roots-some-incredibly-gor-234089
 
 
 
Vad babblar jag om nu undrar säkert du kära läsare, jo! nu är tiden kommen, vi har en R-rated superhjälte film som tjärnar storkolvan och många företag kommer troligen att ge sig in i R-rated terratoriumet gällande superhjälte filmer och det är NU det är dags för en reboot av The Mask, blodig som fan, ingen heder och samvete, bara massaker överallt och såklart i min idé till en The Mask reboot, flera maskbärare under filmens gång, i 94-versionen bär 3 (inklusive hunden) masken men denna gång vill jag gärna se en anthology film, en handling som sedan leder till en annan ju mer masken byter händer oc h såklart är det dags att ge en av Dark Horse värsta brottslingar lite rampljus på stora skärmen, Walter, en roll Robert Z'dar hade varit perfekt för om han fortfarande levde, men ta The Mountain från Game of Thrones så kan han nog krossa några fler skallar, tiden är kommen för en R-rated The Mask reboot med seriens galna anda i fokus. 94 versionen är som sagt fantastisk men med Deadpool på som numero uno just nu, kan tiden inte vara mer passande
Markus