FilmFett

2018-11-29
16:09:00

Inlägg 2000! - Miami Connection

2000 inlägg på FilmFett! 2000 otroliga recensioner på allt möjligt och detta firas med en speciell...väldigt speciell recension.
 
 
En knarkaffär går åt helvete när ninjas dyker upp och slaktar skurkarna. Sedan kör de bort på deras motorcyklar till deras ledare. För ninjas...världens bästa och tystaste vapen, använder såklart motorcyklar. Rockbandet Dragonsound spelar deras hitlåt Freinds Forever på en lokal och en av vännerna dejtar en vacker donna. Hon råkar däremot vara syster till en droghandlare! Som är våldsam och vill döda rockbandet av inga somhelst anledningar.
 
"Friends through eternity, loyalty, honesty.
We'll stay together, through thick or thin.
Friends forever, we'll be together."
 
Miami Connection skrevs, producerades och regisserades av huvudskådisen Y.K Kim. Han är en jävel på att slåss, vilket tyvärr inte kan sägas detsamma om hans engelska. Att se en korean som är helt oförmögen att kunna prata, ha monologer får mig att pausa filmen och garva hårdare än jag gjort på år och dagar. 
 
"My mother was Korean, and my father was Black American. She gave me this picture when she was real sick. I was only nine years old."
 
Hela filmen dränks i en siraps-tjock utfyllnad av Taikwondo-träningar, montage med låtar som Against The Ninja, ett samtal om släkthistorik och en lektion i hur man gör en data-animerad cirkel på ett universitet. I filmer som The Room kan utfyllnad ibland bli bisarra, men ganska långtråkiga. Här är allt omedvetet komiskt på helt nya nivåer.
 
Miami Connection är en underhållande film, men ingen personlig "så dåligt så den blir bra" favorit.
 
3,5 av 5 guldkameror.
 
Robin
2018-11-28
03:03:00

Samurai Cop 2 Deadly Vengence

You fucking know they made a sequel, och då Z'Dars karaktär dog och Z'Dar han själv dog samma år som Samurai Cop 2 kom ut så slår de till med en annan kultförklarad skådis, Tommy Wiseau.
 
Oh Hi Tommy
 
Samurai och Washington är tillbaka och mer dank än vanligt....och äldre med Samurai även har en flickvän vid namn Jennifer som vill ha barn. En dag i parken mördas Jennifer framför ögonen på Samurai och en massa ankor som jag först trodde var  sothöns.  Flera år senare får vi veta att Katana gänget fortfarande är aktiva och även är på gränsen till krig med Shingujo...shinggouju...shi-bla bla, Shinjuku  klanen men Katana klanen lever vidare i förra skurkens dotter som ute efter hämnd och har precis mördat en senator. Katanas ledare Fujiyama har sett i en dröm hur Joe Marshall förstör hela klanen och ger ett pris på hans huvud. Katana klanen utövar ett mord på Shinjutsu klanens ledare  vilket leder till gängkrig. Washington lägger sig i fallet men polismästaren slänger ut han och vi får jävligt mycket Washington i den här filmen.
 
"No that wasnt me, there's alot of Maniac Cops running around the woods"

Utan rättigheter till fallet söker Washington upp Joe Marshall som sedan sin flickväns död levt som erimit i en gammal fabrik 400 miles bort mitt i öknen. Efter mycket övertygande är Joe och Washington tillbaka efter 25 år i tjänst och redo att sparka Katana röv än en gång! Men resan hem blir långt från lugn då både Shinjutsu och Katana trupper är med på planet.  Väl hemma besöker de ett gammalt bekant ansikte för å få mer info om läget. Med ett nytt kärleksintresse i ett av vittnerna från flygplanet, vapen i högsta hugg är Joe och Washington redo att ta sig an både Fujiyama, hans klar och Shinjuku klanen och deras nya ledare Linton. I en skum tvist försöker Joe göra om sin nya flamma till den han förlorade 25 år sedan, detta blev mer invecklat än vad man först trodde.
 
" come on we gotta go, btw, your partner's kinda hot"

Samurai Cop 2 fick intäkter genom en indigogo kampanj där fans gav stålar för å få filmen gjord och tro fan det lyckades och inte bara med det men även råd med en egen musik, stora namn såsom Tommy Wiseau och porrstjärnan Lexi Belle och är i det stora hela en jäkligt välproducerad indie film i jämnförelse med vad Indiegogo filmer vanligtvis brukar leverera. Tyvärr är den mycket mer proffisionell, det är bra och dåligt då mycket av den self-aweare humorn är borta fast Washington och Joe är rätt roliga men inte lika roliga.och enligt IMDB så var Indigogon inte 100% ärlig då massor mer lovades såsom George Lazenby, George "Godfry Ho filmer" Harrison och Robert Z'Dar utlovades i filmen men ingen av dessa poppar upp, och endast Z'Dar har en vettig annledning då han precis dött innan hans filmer kunde ens påbörjas, på tal om Maniac Cop, Z'Dars medstjärna Laurene Landon som spelade Mallory i Maniac Cop 1-2 spelar Washingtons partner. Mark Frazer som spelar Washington och Matthew Karedas som spelas Marshall är båda tillbaka och det är kul då verken eller gjort andra filmer utan mer tv serier, karedas visste man inte ens levde så första utgåvan av manuset handlade om Joe Marshalls dotter och Washington teamar upp och nu....nu...blir det även lite dramatiskt mellan de båda, Frazer har fan blivit bättre, Karedas är lika skum som vanligt. Först trodde jag Revenge of the Samurai Cop var en tredje inslag i serien men nope det är bara en recut med mindre våld och naket, en mycket tråkigare version alltså. Samurai Cop 2 Deadly Vengence  är en ...... ja...lite av en besvikelse, den har potential att bli lika Underhållande som första och det lyckades den nästan med men det är lite kvar, Tommy Wiseau är tokig som vasen, drama blandat med komiska karaktärer såsom Washington och Marshall är en fin mix som jag inte förväntade mig men tyvärr är Tommy Wiseau den enda som verkar överdriven, speciellt då han utför Hirikiri på en annan man medans han skriker japansk nonsens  medans de 2 huvudkaraktärerna är mer strandande i verkligheten än vad de var i förra filmen.....bra action räddar dock filmen! Samurai Cop 2 Deadly Vengence får 3 av 5 guldkameror.
 
Markus
2018-11-27
04:58:00

Samurai Cop

Det är gängkrig mellan den japanska maffian och den kinesiska maffian angående vem som kontrollerar drogsmugglingen i LA och japanernas Futuyama har ett powerhouse vapen i Yamashita, en biffig typ spelad av Maniac Cop han själv, Robert Fucking Z'Dar. Joe Marshall och Frank Washington är heta på fallet då det typ är deras jobb som snutar. Joe och Frank stoppar ett drogsmugglande ....smuggling detta gör Katanagänget riktigt förbannat och får reda på att Joe jobbat i Japan, kallas Samurai och kan flytande japanska.och Yamashita skickas till sjukhuset där en av smugglingsjaktens få överlevande vittnen för att tysta detta vittne. Hur smugglar man in en jätte som Z'dar dock? med en smutskorg.
"What does "katana" mean?"   "It means "Japanese sword"."
 
Vittnes mördas via halshuggning precis som i japanska ritualer. et visar sig att både Tamashita och Joe är samuraier, på olika sidor av lagen. Detta för Joes chef assur och skäller på Joe och Frank. Samurai konfronterar Futuyama och Yamashita på en resturang men då Joe och Frank inte är såvärst proffisionella slutar det med en shootout på en parkering. Kommer Katanaklanen regera i New York? Kommer Joe få sitt huvud på Futuyamas  piano som alla andra Katanaklanens fiender?
 
"I have a neighbor next door."

Vadå dålig film? Detta är ett mästerverk, alla i filmen är genier då de vet hur man får ut ett dåligt skådespel trots att de flesta troligen är mycket bättre på riktigt än vad som framstås. Matt Hannon förtjärnade mycket bättre än att vara " snubben från Samurai Cop" och bör platsas i samma katigori som typ Jet Lii å Van Damme....Z'Dar får skina i rollen som såklart ond skurk som har mycket dialog och får välförjärnad facetime utan att vara helt uppklädd i smink. Jag hade tänkt mig detta mästerverk till en Z'Dar temavecka men filmer med Z'Dar är jääävligt svåra att hitta å Maniac Cop har jag ju redan tagit..... hur som helst, Samurai Cop är i samma katigori som Army Of Darkness, en seriös historia som på ett å annat vis blir en hysterisk komedi, detta är mest med dåligt skåespel, medvetet dålig dialog och överdrivna skurkar som inte alls är så hotfulla som de framstår i filmen....å ett par najsiga bröst här å där såklart och asså, jag lovar dig, med Samurai Cop kommer du få världens bästa filmkväll helt enkelt, vare sig själv eller med andra.  Minsta lilla 4de väggenbrytande till de skämt som faktsikt ska vara uppenbara, det är en humorosk fröjd för hörsel och syn. Det finns inte så mycket å säga förutom att filmen är fantastiskt underhållande, den sägs vara en so bad its good, men jag tror fan hela alltet var menat att framstå som en B-rulle med briljerande manus. Samurai Cop får 4/5 Guldkameror.
 
Markus