0

Black Devil Doll From Hell

Idag skulle vi ha Black Devil Doll från 2007 som handlar om en besatt docka som pökar porrstjärnor till döds ( av bästa kvalité om jag får säga det själv). Filmen har blivit rätt populär men det är inte den enda filmen med den titeln. Shot-On-Video filmaren Chester Novell Turner gjode en film vid namn Black Devil Doll From Hell, en dålig film med oatraktiva kvinnor och en annan som heter Quad Dead Zone, en Creepshow wannabe som trots att den heter Quad(kort för quadruple, aka 4 stycken av någonting på engelska) endast innehåller 3 historier. Nog om Chester dock! Jag kirrade fram en rutten bootleg av Black Devil Doll från 2007 för att spana in denna absurda rulle, men blev lurad för vad jag fick var den dåliga versionen av Chester Novell Turner så nu blir det skit film, läs och njut.

 "BITCH! WAKE UP BITCH! BITCH BITCH BITCH! Did you just fart, Bitch?"

Efter nästan 7 minuter av en svart ruta med lite text på då och då börjar ”äntligen” filmen och det första man märker är att ljuder är sämst. Helen Brown sitter i världens tråkigaste afroamerikanska kyrka tillsammans med en kompis som hellre vill göra annat, men Helen är en god kristen kvinna och det märks för hela hennes hus är fullt av Jesus och kors. På fritiden försöker Helen få sin kompis Barbera att gå i kyrkan och sluta leva så syndigt. En dag när Helen är ute och går tittar hon in i en gammal antikshop där hon hittar en gammal docka men försäljaren berättar en historia om den…….vad historien handlar om vet jag inte för att det är ett irriterande bleep ljud som är högre än Empire State Building. Helen tror inte på detta voodoo snack och köper dockan endå.  Med dockan i huset börjar underliga saker att ske, Helen….hon den goda kristna kvinna som hon är börjar onanera! Synd och skam! Inte bara det så får hon massa flash forwards i drömmar om vad som komma skall i filmen och ingen av dessa syner är positiva. Värst av allt är det när dessa syner blir verklighet och Helen våldtas av dockan från helvetet.

 [punches the girl's vagina and then shouts]" How'd you like that, bitch?"

Så vad är Black Devil Doll From Hell annat än 2 timmar för lång? Just det! 2 timmar!....Eller ja de sista 45 minuterna är blue screen med reklam snuttar imellan. Ljus och ljud är förfärligt och kvalitén på kameran borde vara olaglig. Musiken är som inspelad direkt på en synth…en billig synth. Chester N. Turner har bara använt sina vänner som skådisar och det märks att de inte har någon träning inom skådespeleri men de flesta kommer ialla fall ihåg sina repliker jämnfört mot folk jag gjort film med. Filmen är så billigt gjord så att när folk snackar i telefonen hör man att motparten i samtalet står i andra rummet och pratar lite högre. Men värst av allt är den statiska elektriciteten som hörs, eller brus i kameran som förstör filmupplevelsen helt, irriterande ljud än Nicki Minajs musik, det kan gå från lugn brus till illande bedövande dån. Är du en av de där skräck fantasterna som verkligen gillar dock filmer? Då kan jag rekomendera Black Devil Doll From Hell för att se hur illa det kan göras med, den är dock inte sämre än Puppet Master VS Demonic Toys. Black Devil Doll är mycket seg, musiken gör nästan ont i öronen konstant och klippningen är skit dålig, men skådespeleriet är väl okay för folk som aldrig gjort film förut och dockan kan vara lite kuslig med sina döda ögon. Man ser direkt när man bytt ut dockan med ett litet barn då dockan ska röra sig och gå runt, men dockans röst är hysteriskt rolig. Han låter som en pimp med sina spontana utbrott då han skriker Bitch mer än Jesse Pinkman i Breaking Bad. Black Devil Doll From Hell får 1/5 guldkamera. Vill du se och höra hur det hela ser ut? Se Cinema Snobs avsnitt av filmen här http://www.youtube.com/watch?v=5UrnwIOPDQ0

 Markus