0

Samurai Cop

Det är gängkrig mellan den japanska maffian och den kinesiska maffian angående vem som kontrollerar drogsmugglingen i LA och japanernas Futuyama har ett powerhouse vapen i Yamashita, en biffig typ spelad av Maniac Cop han själv, Robert Fucking Z'Dar. Joe Marshall och Frank Washington är heta på fallet då det typ är deras jobb som snutar. Joe och Frank stoppar ett drogsmugglande ....smuggling detta gör Katanagänget riktigt förbannat och får reda på att Joe jobbat i Japan, kallas Samurai och kan flytande japanska.och Yamashita skickas till sjukhuset där en av smugglingsjaktens få överlevande vittnen för att tysta detta vittne. Hur smugglar man in en jätte som Z'dar dock? med en smutskorg.
"What does "katana" mean?"   "It means "Japanese sword"."
 
Vittnes mördas via halshuggning precis som i japanska ritualer. et visar sig att både Tamashita och Joe är samuraier, på olika sidor av lagen. Detta för Joes chef assur och skäller på Joe och Frank. Samurai konfronterar Futuyama och Yamashita på en resturang men då Joe och Frank inte är såvärst proffisionella slutar det med en shootout på en parkering. Kommer Katanaklanen regera i New York? Kommer Joe få sitt huvud på Futuyamas  piano som alla andra Katanaklanens fiender?
 
"I have a neighbor next door."

Vadå dålig film? Detta är ett mästerverk, alla i filmen är genier då de vet hur man får ut ett dåligt skådespel trots att de flesta troligen är mycket bättre på riktigt än vad som framstås. Matt Hannon förtjärnade mycket bättre än att vara " snubben från Samurai Cop" och bör platsas i samma katigori som typ Jet Lii å Van Damme....Z'Dar får skina i rollen som såklart ond skurk som har mycket dialog och får välförjärnad facetime utan att vara helt uppklädd i smink. Jag hade tänkt mig detta mästerverk till en Z'Dar temavecka men filmer med Z'Dar är jääävligt svåra att hitta å Maniac Cop har jag ju redan tagit..... hur som helst, Samurai Cop är i samma katigori som Army Of Darkness, en seriös historia som på ett å annat vis blir en hysterisk komedi, detta är mest med dåligt skåespel, medvetet dålig dialog och överdrivna skurkar som inte alls är så hotfulla som de framstår i filmen....å ett par najsiga bröst här å där såklart och asså, jag lovar dig, med Samurai Cop kommer du få världens bästa filmkväll helt enkelt, vare sig själv eller med andra.  Minsta lilla 4de väggenbrytande till de skämt som faktsikt ska vara uppenbara, det är en humorosk fröjd för hörsel och syn. Det finns inte så mycket å säga förutom att filmen är fantastiskt underhållande, den sägs vara en so bad its good, men jag tror fan hela alltet var menat att framstå som en B-rulle med briljerande manus. Samurai Cop får 4/5 Guldkameror.
 
Markus