FilmFett

2018-07-10
20:37:27

Transporter 2

Frank Martin är tillbaka! Snubben med två förnamn, som jobbar som förare åt olika uppdrag. Och nu kör han...en unge? Ungen heter Jack och hans snygga frånskilda mor är Audrey. Hon gillar Frank rätt mycket, tillskillnad från hennes överaggresiva man Jeff. Men när MacEvil Badguy, Miss Assasinito Killerina och Ryssky Mcdorusskie beslutar sig för att kidnappa ungen så gör dom det med Franks motvilliga hjälp. Men Frank ska se till att rädda ungen och rentvå sitt namn från polisen.
 
I must have good hair. Me the bad guy!
 
Okej, så jag kanske har hittat på skurkarnas namn, men när man har en blondin som inte verkar veta konceptet att heltäckande kläder, en utländsk snubbe med mer hårgele än Steve Harrington från Stranger Things och en...uh...rysk...så är skurkpoträtten inte direkt nyskapande.
 
Hm...lite mer kläder kanske vore bra i nästa scen.
 
Actionscenerna är humoristiska i dess absurditet. Som hur tre skott från en uzi kan få en helikopter att explodera i luften. Eller hur en död pilot i ett flygplan får flygplanet att göra mer loop-de-loops än mina berg-och-dalbanor på Rollercoaster Tycoon. Det finns självklart ett ont virus involverat i storyn på något sätt. Och den franska inspektören från ettan är tillbaka, mer som humoristiskt element.
 
HELVETE! VARFÖR har hon aldrig på sig riktiga kläder?! Det ser sjukt opraktiskt ut!
 
Som ni hör är filmen extremt intelligent och inte alls skriven av en 10-åring som fått för mycket socker. Trovärdigheten i filmen är så vansinnig, likaså är dialogen att det nästan blir The Room-varning. Okej, inte riktigt så illa. Underhållande skit, men ändå inget annat än skit.
 
2 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentar:
2018-07-11 @ 16:29:00

Vilket hat gentemot denna helgo film 😜

Svar: Haha!
FilmFett

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: