FilmFett

2018-01-28
14:22:43

The Doll Squad

Under en rymdfärja hackas systemet och färjan sabortreras efter att de som står för projektet, inklusive senatorn fått ett medelande om att de borde ha lyssnat och detta är iinte första sabotaget som skett, någon är uppenbart ute efter att förstöra för dem.  De kallar in en senats arbetare vid namn Sabrina att starta en motståndsgrupp då i hotet hintas det om att ett ntt sabotage är i planering. Sabrina får se alla hot som sabotören skickat...via brevduvor. Sabrina får 2 dagar att lösa fallet innan rymdprojektet läggs ner så Sabrina måste jalla jalla och får massa namn ur en dator som dokumenterat landets många kvinnor som är med i the Doll Squad. Under letandet av det framtida Doll Squad förföljs hon av män med pikadoler som mördar 2 av de äldre Doll Squad medlemmarna och försöker sedan ta död på Sabrina, men Sabrina är en reckobrud och kan försvara sig själv och Sabrina lägger ihopp pusselbitarna att hoten och sabotagen kommer från innefrån rymdprogramet och hos senatorns rådhus.
"there's a madman blowing up ships" "terrific!"

 
Sabrina packar på sig rena rama bond pakcet med exploderande läppstifr, giftpilar i ringen och sådant sedan efter 5 minuter så har hon fått all information hon behöver, hon hotat livet av en misstänkt som berättar att operation sabotage kommer från S. Larenzo utanför Venuzuela och de där 2 veckorna börjar ta slut så efter ett snabbt montage av att värva 5 till "dolls" till The Doll Squad bär det av till Venuzuela där den stora skurken har sitt högkvarter...han är såklart galen då han kastrerats av sin morsa.. Han förhindrar Dolls attack genom att kidnappa den 5te "dockan" men en hastig räddningsaktion senare räddas hon och sedan ger sig gänget ut för att hindra en galen idé att sprida pesten som ett sista stora sabotage.
Chicks with guns Easy does it Easy Does it....it's a Gorillaz joke
Redan i ruta ett ser vi en grej som sammanfattar hela filmen då vi först ser mycket suddig stockfootage och sedan klipper vi till filmens karaktärer i mycket bättre bild och ljud, Ted. V Mikaels håller hoppet lågt. Förutom att ha gett världen Girl in Gold Boots, en av de mest älskade MST3K avsnitt så gav Mikaels även den här filmen om ett gäng bruttor i tajta trikoer som kickar röv efter att ha beordrats av en dator, vad är det för intressant med detta? Aaron Spelling var en av personerna som var med på premiären, låter inte namnet bekant? Det var Spelling som skapade tv-serien Charlies Änglar med ett mycket liknande premis och Doll Squad stod även modell för Viper Squad i Kill Bill så att säga att denna, tillskillnad från de flesta av Mikaels filmer är bortglömd är....rätt sant men dess inverkan lever kvar! Med dåligt skådespel, i en scen är det en uppenbart tabbe med en enkel replik som hålls kvar i filmen, stunder som denna gör filmen underhållande och om du gillar dunkig musik så är denna film smockad, jag måste hitta soundtracket alltså.  Doll Squad är en underhållande film och med tanke på att det är en Mikaels film så kan du räkna med många tjejer i avslöjande utstyrsel men denna var faktiskt ett viktig steg i rätt riktning för kvinnliga actionhjältar då detta var en av de första actionfilmerna med kvinnor som stod för rövsparkarna istället för att vara belöningen som räddades som snabbt blev kultförklarad och Ted han själv ville göra en uppföljare då denna var på efterfrågan men tyvärr fick han inte bidrag till det och idén låg å ruva enda fram tills han dog 2016. The Doll Squad är en billig tidig 70-tals rulle som åldrats rätt så bra och blir inte en relik trots dess funkiga soundtrack, en story som rör sig snabbt, ibland lite för snabbt och med skådespel av mycket varierande faktor gör filmen till en mycket mer underhållande film än Astro-Zombies men det säger inte mycket men förhoppninsvis säger betyget det! The Doll Squad får 2,5/5 Guldkameror då den i grund och botten är en medioker actionrulle och hade kunnat bli intressant om den inte hade ett lyckligt slut.
 
Narkus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: