FilmFett

2018-02-08
21:23:00

Hacke Hackspett filmen

Så Hacke lever det ljuva livet i skogen och muckar skoj med allt å alla, inklusive jägare men den onda typen Lance Walters (ha ha, Hacke Hackspetts skapare heter Walter Lantz) bryr sig inte om skogen eller hans tonårsson som har ett instagram konto #relateble och har en ond plan att riva skogen å bygga ett hotell eller nått tillsammans med hans latinamerikanska fru...sa jag att filmen var som gjord för Brazilianska marknaden? Nej serilöst, Hacke Hackspett är gigantisk där, kanske har med at tgöra att Brasilien har några av de coolaste hackspettarna nånsin, lovar, googla Campo Flicker å säg att det inte är en cool jävel. Så Lance bestämmer sig för att bygga ett hotell i skogen då han nyss fått sparken från sin advokatfilma och nu ska han starta eget. Vi får ävenn veta vad i helvete Hacke Hackspett är och han är tydligen INTE en påhittad art, utan en amerikansk Spillkråka...en art som är för det mesta svart inte blå. Så Lance och hans familj åker ut på resa till skogen för att hitta ett bra ställe å gräva på, Hacke märker detta å gör livet surt för Lance men kommer överens med hans grabb som är mest upprörd över att skogen har så dåligt wifi. Men snart börjar Lance anställda bolag riva skog å bygga betong men Hacke Hackspett är dem i baken och saboterar precis allt, kosta vad det vill, till och med ett å annat mordförsök. Kommer Hacke bli skjuten å hans skog riven? Kommer Hacke få en vän i fienden? Hur kommer sig det att det enda intressanta med filmen är all info om hackspettar jag hittar i Cornells skolbok i Ornitologi? Varför rappar Woody Woodpecker??
"Wildlife don't vote, Wilflife dont pay taxes"

 
Så du hade nog ingen aning om att denna film nyss kommit ut....... Universal, Studion som äger Hacke, studion som en gång i tiden hade Hacke Hackspett som deras motsvarighet till Musse Pigg släppte endast filmen på direkt till DVD i USA men bio i Mexiko och sydamerikanska länder då de verkligen inte hade något hopp om denna filmen...de hade rätt, Hacke är väl okay men resten är helt .....ush, du har sett den här filmen innan, onda hemska människor vill göra sönder skogen våran huvudkaraktär bor i men det är upp till våran 3D animerade figur tillsammans med en eller 2 godhjärtade människor att rädda sin skog och hem, det låter ta mig fan precis som Yogi Bear filmen och det är fan inget att hurra om.  Kommer filmen bli en kultklassiker åtminstone? Nix, ung jäveln som är med i filmen nästan mer än HACKE HACKSPETT I FUCKING HACKE HACKSPETT FILMEN är deppig och gnällig samt använder sin telefon för att #relateble....de drar även skämt om att sonen lägger upp en pinsam video av sin far på instagram och hashtaggar....han är även med i ett band som sjunger Bird is the Word, en låt ingen i hans ålder känner till eller gillar såvida de inte sett family Guy.
Vänta nu..... kan DETTA ha lånat ett å annat från Hacke?? HAcke debuterade 1940 medans Aracuan debuterade 4 år senare...
Hacke Hackspett är det inte något större fel på, han ser ut och rör sig som han ska men problemet är att han framstår som Roger Rabbit i en värld där alla människor är vanliga och han en tecknad figur. Hacke är dock ett under inom evolutionen, han har typ händer som vingar, knappt några användbara fjädrar och en bröstbenskam (benet som gör det möjligt för de flesta fåglar, inklusive hackspettar att få kraft nog att flyga och bära runt på resten av sin vikt) som verkar ickeexisterande så antingen, ju mindre bröstbenskam destå sämre går det för en fågel att flyga och är bröstbenskamen för liten så går det inte alls, strutfåglar saknar dock detta ben helt och hållet....Varför börjar jag snacka om detta? Det är helt enkelt mycket mer intressant än Hacke Hackspett flmen, vi vet redan hur det kommer sluta, Pojken kommer övertala sin pappa om att skogen är hederlig och de kommer alla att spendera sin tid och pengar på att rädda skogen och Hacke kommer bo lycklig i ja...typ...4 år till? En hackspett lever som högst 12 år och Hacke ser ut som en redan fullvuxen individ..... Så Hacke Hackspett filmen är så ointressant och cliché ...vi har sett handlingen 10 000 gånger innan,  de försöker inte ens hitta på nått nytt, inte ens Universal ville ta risken att släppa filmen på bio och när man inte ens vill chansa med en av sina störst akaraktärer igenom tiderna vet man att filmen är en stor hög med skräp, Hacke Hackspett filmen får 1/5 Guldkameror, Hacke är underhållande när det bara är han men hade det inte varit för Emoji filmen hade detta vrak varit 2017s sämsta film. Det enda bra kommer EFTER filmen då vi får se en kortfilm från 1956 kallad Niagra Fools.
 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: