0

Eureka säsong 2

Vi är tillbaka i staden Eureka! Småstaden där alla genier bor med uppfinningar som kan förändra världen...men oftast ställer till med beskymmer. Scheriff Jack Carter försöker fortfarande få till det med Allison Blake, men hon verkar fått sina känslor tillbaka för exet Nathan Stark, Carters intelligenta och sarkastiska "fiende". Denna gången ligger de stora problemen hos Jacks kompis Henry, som har svårt att tappa tankarna på att någon i Eureka mördade hans flickvän. Han är beredd att gå lite väl långt för sin hämnd.
 
 
Säsong 2 fokuserar mest på fristående avsnitt. Befolkningen tappar bland annat I.Q, vilket inte skulle märkas om Markus bodde här. Och i ett avsnitt blir hela staden stum. Jack letar även efter en formula som kan få folk bli osynliga och en gång blir alla kära i Jack Carter!
 
 
Första säsongen bearbetade rätt mycket känslor och djup hos karaktärerna. Och även om jag gillar hur Henry blir en mer mörkare person så tycker jag serien tappat sin charm. Särskilt när en karaktär fastnar i en form av "bubbla" i ett helt avsnitt.
 
2 av 5 guldkameror.
 
Robin