0

Upgrade

Poppa poppkornen och håll i er för här kommer filmen som borde vara den riktiga Robocop-remaken
 
 
Gray är en lowtech knegare vars söta fru, Asha, är intelligent och följer med i framtidens teknologi med självkörande bilar och polis-drönare. En dag blir båda attackerade och Asha mördas framför Grays ögon. Han själv blir handlingsförlamad och självmordbenägen. Tills en mystisk man opererar in ett chip i hans nacke som gör honom till en vandrande döds-maskin. Med coola moves och ett datoriserat försvarssystem så sparkar han knäskålar och ställer till med trubbel för dom som dödade hans fru!
 
Upgrade inkluderar datahackers!
 
Vem gillar inte cyberpunk? Även om Upgrade kanske är svag i just punk-elementen så har filmen det där lilla extra inom det tekniska. Coola vapen, intressanta idéer om chip och inbyggda kroppsvapen. Introtexten är tillochmed en robotröst som "introducerar" filmen! Så den är lite rebellisk i sina idéer.
 
 
Även om rullen är snabb och aldrig känns långsam så tycker jag en större budget hade varit nice! Blumhouse borde skita i skitfilmen Winchester och lägga allt krut på denna jävlen! Finalen är nice men jag ville ha någon mer minnesvärd actionscen. Annars är den snygg i sina röda/svarta kontraster. 
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin