FilmFett

2018-04-10
17:28:00

Logan Lucky

Jimmy Logan har en jävligt dålig dag. Han får kicken från sitt jobb som gruvarbetare, för sitt dåliga knä som han inte rapporterat till försäkringen. Och hans har hamnat i en vårdnastvist med sin ex-fru om deras gemensamma dotter. Hans bror är bartendern Clyde Logan som fick handen amputerad i Irak och är allmänt bitter. För att få deras liv att bli bättre, och försöka bryta deras problematiska otur, så väljer dom att råna Charlotte Motor Speedway och dess underjordiska bankvalv.
 
 
Filmen är intelligent och går igenom varje detalj till hur rånet begås. För denna filmen påstår sig såklart vara baserad på en verklig händelse. Hur verklig? Ja...som vanligt är jag skeptisk. Till deras hjälp har dom kassa-sprängaren Joe Bang (Daniel Craig). Bröderna spelas av Channing Tatum och Adam Driver. Och Seth MacFairlane spelar en oigenkänlig roll som svinet Max Chilblain. 
 
 
 
Överlag är filmen rätt skön! Finns inte mycket mer att säga. Dom har låten Country Home, som även är med i Kingsman 2. Lite lustigt då Tatum medverkar i båda filmerna. Den är skön i sin stil och stabil hela vägen igenom. Smart, men saknar det lilla extra för att bli minnesvärd. Däremot är filmens epilog lite väl lång.
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: