FilmFett

2018-04-22
04:33:00

All Ladies Do it

 
Så här slutar det, Tinto Brass vecka, och vad följer? massa mainstream filmer i review form som jag skrev 2017 nån gång efter Halloween då 2017 var min "fuck up-17" där jag tog mig i kragen och skrev massa reviews på filmer som stått på att göra listan i evigheter och till min förvåning hann jag med nästan alla innan året var slut men tyvärr så planerade jag att fira en speciell dag full av reviews baserat på en filmserie som ligger många nära till hjärtat men då USBet som dessa reviews ligger på är trasigt är denna högtidsfirandes framtid osäker..men nu avslutar vi naken vecka med Tinto Brass!
" He wanted to take my arse"
 

Så what are all ladies doing kan man undra,  Girls just wanna föck å bojkotta byxor om man nu ska lita på en 65 årig gubbe som gillar kiss.  Diana är en ung tjej som börjar med att gå på världens skummaste show där en tjej vars artiär inte skymmer hennes bazoongas så väl står å läser erotiskt snusk inför en hel hög av pervon, inte en enda ful person här inte. Diana har en konstig lek med sin man, hon går på snuskmöten och raggar på män, överger dem med världens blue balls (jävla $£#@!) och tar med sig kvällens händelser hem till sin karl Paolo som får höra hur andra kladdat på hennes privata delar å detta gör han hårdare än Ghostbusters till Sega Ultra Drive.... kommer du ihåg Tinto Brass 3 stora fetishar? Kiss, Rumpor och smygtittande, vi får 2/3
 
"Oh, come on, there's no danger! It's simple, I use the most natural of methods. I just take it here!

Snart är Diana ute å åker buss och låter massa männ tatta på hennes kvinnodelar och under den dagen får hon mycket mer sexupplevelser som hon delar med sig av till Paolo och innan vi vet ordet av så sitter hon å fingerpullar på ett tåg å frågar med passangerare att ta hennes sjärtoskuld för 1000 000 lire vilket är ca 5400 kr var till 2 män som först nekar men går med på det å majoriteten av filmen är typ såhär innan nått drama sker men fram tills spoiler punkten är det bara Diana som snuskar till det å skryter för Paolo. Kommer Paolo gå med på mycket mer? Kommer Diana gå för långt? Varför fick jag sug på att lyssna på Falco under forskningsdelen av reviewn?
 
"Like the lady said, everything I like is either illegal, immoral, or fattening! "

Cosi Fan Tutte är baserat på en opera av 'Rock me Amadeus' Mosart som i sig handlar om en wife-swap om jag förstått det rätt. och som precis i the key, gift kvinna, denna gång 24 år som vill sexa upp tillvaron men hennes Paolo är ja...lite tråkig men verkar lite tråkig men har en hel hög av saker han vill prova.  Gillar du rumpor? Då är detta helt rätt film då huvudkaräktären bar för det mesta. Såg du the Key? Då såg du denna med, Storyn är den samme, cinematagorfin är densamme, och typ lika händelselös som dras ut med naket å top notch produktion, säga vad man vill om Tinto Brass men fanskapet vet hur man gör en snygg film och verkar ha tagit en å annan inspiration från Federico Felleni och andra kända giganter i Italiensk cinema. manuset är mest snusk och dialogen kunde inte handla om sex mer än vad det redan gör, det är som om alla Brass filmer utspelar sig i samma universum där naket inte är lika syndfullt och det enda på dialogsagendan är sex å erotiska historier till folk de är föga bekanta med.Snygg huvudroll, smårolig i alla skumma sitruationer Diana försätter sig själv å andra i samt en cinematagrofi som förtjärnar en Oscar men en svag story och enformig handling samt att den påminner för mycket om The Key gör att filmen får medelmåtta 2,5/5 Guldkameror.
 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: