FilmFett

2017-09-09
19:26:00

The Hunted

 
Det är Lördag och ikväll poppas det popkorn och slängs fett i våra käftar. MUMS! Och äter man något gott bör man se på något gott! The Hunted är en ninja-film med Christopher "Highlander" Lambert!
 
Affärsmannen Paul Racine är en ganska snobbig affärsman på besök i Japan. En kväll på en bar, så springer på den läckra bruden Kirina spelad av Joan Chen. Båda har kul i sänghalmen och han erkänner sig vara kär i henne. Men hon är reserverad och Paul går ut. När han glömmer nycklarna och kliver in igen, så blir han vittne till hur några ninjas dödar henne! Ännu värre...Paul ser ledarens ansikte! Paul vaknar upp på sjukhus och samurajen Takeda berättar att Paul sett ledarens ansikte och kan lika gärna skriva på sin dödsdom. För nu kommer ledaren, Kinjo, att göra allt för att hitta sitt nya offer: Paul Racine!
 
Nån som vill äta dendäringa?
 
Till skillnad från Christophers andra filmer så är han helt oskyldig här. En vanlig snubbe som inte kan kung-fu, hantera vapen eller något liknande. Han är lika klumpig som Markus på dansgolvet efter tre tequilas. Kulten som är ute efter Paul Racine är dock inte trevliga typer. Dom klättrar på väggar, dödar snutar och sätter ett helt tåg i fara, med oskyldiga passagerare! Tåg-scenen är fan brutal och rätt vågad för en Hollywood-film.
 
OH NOES! FLASHBACK!
 
Som vanligt tappar filmen lite mot slutet och den känns ibland för konstigt klipp. Som när Paul i ena stunden ska skadas av en ninja och i nästa ligger på sjukan. Det måste ha klippts bort en stor och köttig scen där, kan jag tänka mig.
 
Annars är detta fan en av dom mer spännande och intressanta Ninja-filmerna i temat!
 
3 av 5 guldkameror
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: