FilmFett

2017-10-14
14:38:30

The Room visning i Göteborg!

Redan i somras kontaktade jag en av skådisarna från The Room för att fråga om en eventuell intervju. Redan då sa Greg Sestero att han planerade att komma hit i höst på visning av 2 filmer. The Room samt Best F(r)iends. Det sistnämda projektet är ett work in progress.
 
 
Så som ni förstod så packade FilmFett sina väskor och drog till Göteborg på denna fantastiska upplevelse! Först ut så presenterade Greg Best F(r)iends och vi fick se denna nya, udda vänskapsfilm mellan han och The One and only Tommy Wisuae. Hur slutfilmen kommer bli när den är klar är ännu ovis. Sedan blev det lite merchendise som Greg sålde. Manuset bakom The Room, boken The Disaster Artist signerades och jag köpte även ljudboken. Samt dessa foton togs!
 
 
Under pausen träffade vi en delägare av podcasten Talking Pixels. Denna sköna snubbe gav även en chans till ett eventuellt sammarbete med FilmFett. Who knows? Sedan blev det lite snack med Greg, lite QandA samt scriptreading av The Room vilket man måste se för att tro på! Men kvällens största del var visningen av The Room! Detta är en upplevelse av skratt, skedar som kastas mot skärmen och utrop av dialogen, som blev hetsigt, underhållande och en bergochdal-bana av engagemang.
 
 
När kvällen var slut så hade Greg tyvärr redan lämnat biografen och han förklade senare att han tyvärr var tvungen att dra till Malmö och hann inte med vår intervju. Både Markus och jag är däremot grymt tacksamma för hur offantligt vänlig han är och hur grymma alla fansen var! 
 
Upplevelsen var helt outstanding och jag ger 5 av 5 guldkameror.
Tack Bio Roy för en grymt rolig upplevelse och jättebra personal!
 
Robin (och Markus)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: