FilmFett

2017-10-03
08:51:00

Lady Bloodfight

Markus firar tidig Halloween, fast hela hans liv är dedikerat åt tidsperioden. Själv då? Jo, jag ska kolla på Lady Bloodfight, en kampsport-rulle med tjejer...fast tjejer kan ju inte slåss...eller? Och där tappade vi den lilla skara läsare vi hade...
 
 
Två bittra rivaler slåss på ett hustak, men fighten är för jämn. Därför måste kampen fortsätta nästa år. Men då är det nya regler. Båda måste träna varsin representant! Representant till vad undrar ni? Jo, The Kumite! En underground kampsport som hör hemma i Hong Kong.
 
Lingonsylt?
 
Jane är en godhjärtat kvinna som är en jävel på att slåss. Hon reser till Hong Kong för hennes far försvann där för några år sedan. Hon vet att han skulle delta i The Kumite, men Jane kunde aldrig tro att hon skulle bli attackerad av ett gäng kriminella! Fast på detta sättet träffar hon sin tränare, Shu, som var en av tjejerna i början av filmen. Nu börjas en hårdkokt träning för att besegra Ling Chow, fienden i ringen!
 
Introt är väldigt likt en 90-2000 tals film med rockig musik, konstiga klippningar och slowmotion som visar hur "coolt" allt är. Det är överdrivet och man borde tagga ner lite på attityden. Annars är filmen sjukt lik Bloodsport med Van Damme, en av 80-talets bästa filmer. Det är kul att se tjejer spöa skiten ur varandra med ninjamoves som är insane. Och striderna smutsiga och blodiga. Amy Johnston spelar Jane och hon är helt okej. Lite stel här och där, men hennes karaktär är lite tråkig också. Hon kan slåss däremot!
 
 
Tyvärr är filmen också rätt tråkig. Ibland finns det snygga miljöer, men själva arenan dom slåss på är nått jävla lager eller något. Och i slutet får vi en väldigt klyschig händelse. SPOILER! Vi ser "spöket" av en karaktär som vinkar i slowmotion som i Star Wars typ. Ja....det var jävligt random.
 
Annars en helt okej film som inte kostade för mycket heller. 2 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: