0

Gary the Goat och konsten att strula till det

Så du har nog lagt märket till att många lägger upp de 2 simpla orden Me Too på facebook utan kontext. Detta är för de som inte vet ett sätt att erkänna att den som skriver har blivit utsatt för sexuella trakaserier och blev trendande efter Harvey Weinstein skandalen då ett stort antal skådespelerskor (och senare Skådespelare) erkänner att de blivit sexuellt trackade utav hollywood männen i kostymer, även de som är emot detta har tydligen varit ansvariga då Ben Affleck han själv skrev ett långt inlägg om hur illa det är men frågade en storbröstad reporter en gång att " Get them titties out". Majoriteten av folket är upprörda och det ser ut som om vi är på väg mot bättre tider för kvinnor, visst det finns ett å annat online troll som är emot bara för att göra folk upprörda...sen har vi Jimbo.
Möt Jimbo och hans get Gary, tillsammans formar de duon Gary the Goat och åker land och rike genom Australien på komediturer som mest går ut på att Jimbo drar skämt (oftast sexuella) och Gary skiter på scen. Gary 1,7 miljoner följare på facebook och jobbar även hårt för att bli nominerad till Premiärminister. Dessa 2 är bland de bästa Facebook videos som görs helt klart, Jimbo går runt och möter lokala Australienare, snackar om hur han vill knulla får å tar varje tillfälle att dra ett skämt eller två men han är även en familjefar och trots hans rasistiska skämt är hans fru japan och de har tillsammans 2 barn som då och då är med i Jimbos videos. Varför snackar jag om detta? Jo för i skuggan av Weinstein skandalen finns det 3 typer av människor som spelar roll, offer, sympatör och de som tar dessa hemskheter med en nypa salt och skämtar om det.

De har en catchphrase som är "Gary doesnt give a fuck" ...vilket han uppenbart gör här...
 
Detta är ett inlägg som lades upp till följd av den populära hashtaggen, ett roligt inlägg tycker jag...det tyckte inte alla och Jimbo gjorde något han inte gjort tidigare...han stod upp för sin sak. Först av allt finns 2 saker du bör veta, Jimbo har hamnat på lagens dåliga sida 2 gånger, 1, då han urinerade offentligt och en gång då han nästan blev en registrerad sexförbrytate då en kvinna han drog ett sexuellt skämt för inte gillade skämtet och polisanmälde honom...för ett skämt...från en komiker.. I Ett klipp nämner Jimbo att hans instinkt är att skämta bort tradegi och traumatiska upplevelser, något många gör, Filmfett är en ständig förbrytare till detta, och folk vill censurera honom för att han sprider ett budskap i ett komiskt knyte. Poängen med det här inlägget som jag drar ut på är att vi människor hanterar traumatiska upplevelser och tradegier på olika sätt, säg inte till folk att deras sätt är fel utan endast ignorera det du inte tycker om trots att du tar illa upp, jo jag vet att strunta i något är världens svåraste ting, särskilgt om det är något man själv är ett offer/utsatt för och speciellt inte från folk på nätet man inte ens känner, det är inte riktigt sammasak som om ens bästa vän säger triggande saker än än man från australien på nätet.
 
Läs Jimbos fenominala svar här, det är långt men värt det https://www.facebook.com/jimboandgary/posts/1675906769127027  #dickjoke
 
I dessa tider av hat, SWJs, censur och allmänt stel stämning oss människor och raser emellan behövs folk som tar chansen att inte bara se andra sidan myntet utan även dra skämt om myntet, folk som Jimbo och Gary som absolut inte menar illa utan försöker endast sprida mer glädje till ett fall som lämnat många i tårar.
 
Jag länkar ett populärt klipp från Gary The Goat och gillar du det, följ dem på facebook eller subscriba till dem på https://www.youtube.com/user/jimboandgary för ett gott skratt eller en redig tankeställare

Jimbo har ursäktat sig på Facebok Vi för alla misstag...kolla bara på Filmfett..

Markus
 
PS: Varför är folk så chokade över att Harvey Weinstein är en sexförbrytare (Han har ju antastat många bra filmprojekt innan ha ha), Snubben ser ju för fan ut som personifieringen av en torsk. Titta på Harveys nu ex-fru och sedan på han...det är väl uppenbart att hon inte känner någon som helst sexuell dragning till detta bro troll utan endast är ute efter hans pengar, något han vet att han har och eftersom han kan köpa sig en fru kanske han kan köpa sig flickvänner? Så ja åt Helvete med Weinstein å hela sitruationen, filmfett out, imorrn snackar vi porrfilm.