FilmFett

2017-05-18
09:10:51

Candyman: Farewell to the Flesh

Så Markus dyker ner i polisfilmer från Italien och jag tvingas vara en skurk och recensera den här soppan. Första filmen är ju jävligt bra, en av mina favoritfilmer....men oroa er inte. Detta är ren skit!
 
 
Kom ni ihåg den jobbigt snobbiga professorn i första filmen? Skönt att han bara var en plot-device för att ge info om Candyman legenden. Han gör samma sak här och återberättar den för en klass i New Orleans. Sen, när föredraget är slut, mördas snobbiga professorn av en man med krok...Huvudrollen är Annie. Hon är en lärare vars bror är misstänkt för ett annat mord. Annie upptäcker snart att legenden om Candyman kan vara sann. Särskilt när hennes man mördas!
 
Annie Von Mjukglass
 
Om Annie har ett efternamn hade det varit White Paleson, för hennes utseende ser ut som en vaniljglass. Och den ger lika mycket innehåll och smak, tyvärr. Hennes roll är så standard att det inte går att tycka om henne. Kom ni ihåg karaktären i första filmen? En smart, begåvad och cynisk kvinna som ville göra sin röst hörd i en värld full av dominanta männ? Annie är fan en idiot!
 
Did...I leave the stove on?
 
Filmen utspelar sig i New Orleans under Mardi Gras. Och den har några hyffsade dödsscener, samt några scener som berättar Candymans urpsrung. Men vem fan bryr sig när musiken upprepas lika ofta som reklam på tv. Det finns klyshiga jumpscares, och inte ens Tony Todd kan göra en bra rolltolkning i denna skiten. Trots allt en onödig film utan djup och berättande. Bara snabba cash för producenterna.
 
1 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: