FilmFett

2017-06-15
00:20:00

Female Trouble

 
Härnäst, filmen som ger termen "Go fuck yourself" en helt ny mening. Dawn är en ung rymmling som rymt hemifrån då hon inte fått precis de skor som hon önskat sig i julklapp och hennes skolliv är inte mycket bättre än hemlivet så det finns inget att leva för i det livet utan det är bara att skaffa ett nytt enligt Dawn. Medans hon liftar blir hon våldtagen av man som spelas av Divine själv, fast inte i drag, som senare våldtar henne så ja, Divine våldtar sig själv i den här scenen..och detta resulterar att Dawn blir gravid och hon föder direkt därefter barnet. Men att ha barn kostar så Dawn börjar jobba som strippa, hora och servitris för att tjärna stålar, ja till och med ta sig in i den kriminella livet för sin lilla Taffy men hon får inte gå i skolan då sånt bara är för skitungar.
" Come Taffy, suck your daddys dick"
 
Dawn och hennes 3 förra skolkamrater söker tid hos en viss Mr. Dasher (Spelad av David Lochary), som vägrar klippa fula människor och för nån annledning får Dawn tid med en populär frissör vid namn Gator...de är gifta i nästa scen ,en livet som familjefru är hårt när ens styvfaster är jobbg och ens man konstant är otrogen. 5 år senare är Dawn och Gator fortfarande gifta och Taffy är en trotsig tonåring som folk antar är utvecklingsstörd men Dawn tröttnar på Gators skit efter han kört in en morot i munnen på na.  För att göra sig lite gladare går hon tillbaka till Dashers frisöreri där Dashers erbjuder henne jobb som fotomodell....involverande brott, hon ska bli modell och temat är skönhet och brott då ju grövre brott, destå snyggare blir kvinnan...och Dawn vill bli den vackraste av dem alla....trotts att Gators faster kastar syra i Dawns ansikte som hämnd.
 
"I am not retarded!"
 
Efter att New Line Cinema köpt Pink Flamingos så återvände dem till han och lät han göra fler rullar och denna är en liten hyllning till Manson familjen, speciellt medlemmen Tex Watson som filmen är dedikerad till. Filmens höjdpunkt är tro det eller ej, scenen då Divine spelar 2 roller och den ena våldtar den andra samt det skitskumma slutet  där Divine sitter skallig på den elektriska stolen. Vad gör hon där? Spoiler alerts så skit i det du. Filmens stora negativa är att vi får se Äggtanten, Edith Massey, från förra filmen naken och hon är ingen attraktiv kvinna.... Divine får vi också se lite för mycket av så det gäller att ha ballar av stål om man ska se denna. Dialogen är rätt kul faktiskt, speciellt scenen då de snackar om hur efterbliven Taffy är och att Gators faster önskar att han var gay så han blir en bättre frisör. Female Trouble är en udda röra, en skum film där vi inte bara får se lite av John Waters egna lägenhet men det är också David Lochary, mannen med Salvador Dali mustach, sista film då han efter filmen dog av en PCP relaterad olycka.Filmens bästa karaktär är helt och hållet Taffy, hon är den enda som verkligen får en att garva i scener där hon leker traffikolycka, nekar att hon är retard men Dasher paret är också jävligt underhållande, inte lika undehrållande men välskrivna som attan. Female Trouble är Waters hitils roligaste film med sjuk mental humor, sjuka karaktärer som hör hemma på ett zoo mer än i stor staden. Se skiten, inte lika sjuk som Pink Flamingos men inte tam för det, det finns mycket sjuka scener att få kväljningar åt men den har även mycket mer komiska inslag. Female Trouble får  3/5 Guldkameror.
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: