0

Crawl

Den glada bartendern Marilyn har en väldigt bra dag. Ska hennes fästman fria idag? Det är frågan hon ställer sig. Synd bara att hon inte vet att hennes boss är ett pervo som använder sina anställda som sex-leksaker, men inte lyckats kladda på Marilyn ännu. Nåväl, en mystisk cowboy har just mördat en mack-ägare på andra sida stan och ska bege sig för att göra samma sak med bar-bossen. Men av olika anledningar råkar han komma över Marilyn, som snart blir gisslan i sitt egna hus.
 
 
Crawl är en Australensk thriller. Nästan nära att vara Ausplotiation då dess kvalitet i våld är stark, men tempo är oerhört svagt. Seriöst, denna filmen tar en kvart på sig att visa hur Cowboyen råkar krocka med en man och ska gömma liket. Men filmen är jävligt snygg att kolla på. Seriöst, fotot is to die for, vilket gör upplevelsen drömmande och hypnotisk. Det är också väldigt lite dialog.
 
 
Slutändan då? Jo, den är alldeles för seg, vilket gör att jag förstår varför den inte fått nån större uppmärksamhet. Men den landar på 3 av 5 guldkameror, då regissören sannerligen är kompetent. Fast Paul China har bara gjort denna filmen. Det finns tyvärr inte mycket annat att säga.
 
Robin