FilmFett

2017-12-26
00:28:53

Edward Penishands

Säga vad man vill om Tim Burton nuförtiden men på 90-talet så var Tim Burton the big dog med en unik stil med Nightmare Before Christmas, Batman Returns och hans bästa film Ed Wood men ett kärt minne från barnaåren är att se Edward Scissorhands på VHS...hur som helst de gjorde en porrfilm med liknande handling där Edward har snoppar som händer och dessa sätter han till användning på alla kvinnor han ser. Filmen börjar precis som Scissorhand med att mamman i en familj besöker Edwards till synes tomma slott....i denna film är det en övergiven fabrik och eftersom filmen måste bli över 70 min för att räknas som en film så letar hon efter någon i realtid och ropar sammanlagt  17(ja jag räknade) innan hon hittar Edward Penishands och försöker sälja sina dildos...men HA sug han har redan snoppar så det räcker och hon vill såklart testköra dem
Nä vi kommer inte visa hans penishänder...eller när han äter med dem....bara googla

Efter att hon fått alla 3 av Edward Penishands att ejakulera bestämmer hon sig för att ta hem honom till sig och Edward ger världens psyko-leende då han direkt faller för familjens dotter....som i hemlighet har en hel resväska full av dildos som hon delar med sig av till sin bästis. Dottern är dock inte öppen för att ha Edward hemma hos sig då hans händer kommer i maten men hos familjens grannar så går han hem som smör och mammans dildo företag riskerar konkurans. ...vad är det här för jävla film egentligen.
yes, those are testicles....only at Filmfett

Så denna film ser jag endast för jag har brottom, skådespeleri suger, Edwards snopphänder är äckliga men premiset är hysterisktt rolig och är en solid parodi då mycket utav handlingen härmar Scissorhand, bäst av allt med denna film är att Tim Burton känner till filmen, han snackade om den på Conan och verkar relativt imponerad att en sådan absurd film kan existera. Roliga detaljer som att dottern samlar lössnoppar men annars är filmen rätt genuin för den här tidens typ av vuxenfilm, dåligt klipp, musiken är av lägsta kvalite och set designen är ett uppenbart set och man ser inte något bortom setet. Detta är en sån där "Markus visar" recension där meningen med denna review är mer att visa att filmen finns då den inte riktigt innehåller material till en fullständig review. Edward Penishands får 2/5 Guldkameror, den är väl okay sålänge Edward håller sig borta och är detta din grej så har du tur, det finns en uppföljare.
 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: