FilmFett

2017-04-07
10:45:00

T.P: Episode 5 - Cooper's Dream

 
 
Avsnittet börjar med en galen fest på hotellet, där Cooper drivs till vansinne av dålig sömn. Leland Palmer får nog av sitt sörjearbete och ber om att få jobba som advokat för hotellets ägare igen. Cooper och polisen undersöker en misstänkt persons lägenhet och hittar små detaljer som gör dom intresserade, en porrtidning kallad Flesh World och kopplingar till Leo Johnson, stadens drogkartell.
 
"She said that people tried to be good. But they were really sick and rotten on the inside, her most of all."
 
Visst finns det dåliga ögonblick i detta avsnittet. Som när James berättar en helt onödig story on hur hans mor är alkolist. Visst, det är bra att öppna upp sig, men att tvinga Donna till samhällets park för att ha en sådan onödig filler känns så jävla elakt av någon anledning! Men i samma avsnitt öppnar sig Bobby för Doctor Jacoby coh berättar hur elak Laura var efter att dom hade haft sex och hur ond hon verkligen var, utan att någon visste det. Denna lilla scenen räcker mer än väl för att berätta att inget är som man tror.
 
 
Avsnittet kan vara en av de starkaste i serien, faktiskt, då det håller sig stabilt. Och det är kul att se lägenhetsransakan av någon anledning. Kanske för att den känns mer mystisk och aktiv än tidigare avsnitt?
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: