FilmFett

2017-04-24
00:03:57

Play time

Filmen börjar med 2 par, ett par är lite segt när det kommer till gökandet medans det andra paret är hett på gröten, vad har dessa 2 par gemensamt? Jo det är så att männen är bästa polare och arbetskamrater och kvinnorna är också vänner. Vi får ett långt montage som beskriver sitruationen ganska bra, medans ett par gökar som kaniner får Gina, kvinnan i det sexlösa paret fingerpulla bort sina problem hela natten medans hennes man ligger åstörd av det hela. Dagen därpå åker männen och spelar golf medans kvinnorna stannar hemma och solar topless och spanar in poolkillen, delar med sig av sina sexuella fantasier och bestämmer sig sedan att utöva dessa fantasier på sig själva, med varandra. Sedan återvänder de till sina liv, Lidsney och hennes make Joe nuppar satan medans Gina och hennes make Brad får tillbaka gnistan i sänghalmen efter Lidsney och Ginas sexuella upplevelse.
”God you look fantastic when you come!”

Lidsney besöker senare Gina på jobbet för att än en gång ….engagera sig med henne, de k-nullar inte utan mer handjuckar sig själva I varandras närvaro (till den sexigaste jazzmusiken sedan Baker Street). Den kvällen berättar Lidnsay om vad hon och hennes vänninna hållit på med till sin make trots att hon lovat att hålla det hemligt, han tar sin frus otrohet som ett viagra piller och hoppar sexuellt över sin fru och de bestämmer sig för att Lidsnay ska göra om det med Gina och att Joe ska få titta på, han råkar dock avslöja sig....och det blir trekant, något Gina och Lidsnay tänder ännu mera på, så de bestämmer sig för att försöka dra in Brad i det hela, men han är inte lika öppen för det förslaget och tar sin frus otrohet lite sämre än Joe. Kommer gänget få sin fyrkant? Kommer det sluta i skiljsmässa? Kommer Markus köpa soundtracket? Fuck yeah.
 
denna review skrev jag seriöst på alla hjärtans dag....tror jag...

Play Time…är inte riktigt Jaques Tatis version, nej detta är en skinny-max film som jag en gång såg på playboy TV i mina yngre dagar...vissa ser på disney för att bli nostalgisk, jag...jag glor gamla playboy rullar. Okay hur fan reviewar man en softcore porrrulle?? Öm...sexet är väl najs? Skådisarna är sisådär men de är ju mest där för att vara nakna. Brad, mannen vars fru bedrar honom med deras bästa vänner får spela ”skurkkortet” att det är han som har fel...playboy logik, men efter ett snack och lite betänketid så öppnar han upp sig för idén bara sådär..han måste vara kul att jobba med ” vi kan inte sälja aktier” ”kom igen” ett montage senare ” vi säljer aktierna”. Oftast så snackas det under filmens gång om homosexuallitet och att Gina är rädd för att hon är gay...filmen är från 90-talet då det ansågs okay men ämnet var fortfarande tabu eller dåligt hanterat som i piss serien Dharma och Greg...eler vilken det nu är med de där 2 gay snubbarna. Vem vet. Musiken är fan sweeet som bara helvete, kvalitén på filmen är så 90tals film det kan bli, det påminner lite om ett avsnitt av 7th heven fast med a-kupors tuttar istället för familjeproblem. Vill du ha sex, filmen har massvis av det, kvinnorna ser väl bra ut och musiken förtjärnar att tas upp igen. Playtime får 3/5 Guldkameror, lite svag historia men den existerar bara som ram för alla sex scener och ja vad kan jag säga...det är en softcore film med en passande historia till.
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: