0

Filmfetts vänner

Tro det eller ej så har vi här på FIlmfett vänner! JA VI! FILMFETT!... som även driver bloggar och det är nu dags att hora ut dem lite! Först är den nystartade bloggen Pappa Älskar Film där "pappa", en anonym typ som blandar både familjeliv med ett liv som filmnörd! Här disskuteras alltifrån moderna filmer till Cannon Filmer och ninja filmer med het passion och du lär nog känna igen bloggens frontfigur som samma figur som hängde med Filmfett duon till Malmö och såg John Carpenter live.
 
Den andra bloggen är den helt nystartade filmsidan som startade i slutet av förra veckan och styrs utav en filmälskande polare till din (o)trogne recensent Markus, vi snackar såklart om Filmfantasten och hans första review är utav Bone Tomahawk med Kurt Russell Crowe i huvudrollen. Vi hoppas på många fler reviews i framtiden och att Filmfantasten inte drar en Filmfett-Joel och drar sig ur just när saker och ting hettar till!
Tydligen är filmfantastens favoritfilm The Fast and the Furious
 
Nästa blogg är tro det eller ej, Robins spin-off till Filmfett, yepp Andersson vänsterprasslar med sig själv nu igen! och Han låter dig veta vad han tänker på! Life of Anderzone bjuder på känslor från ett hjärta och snackar om vad fasan som faller han i, Detta är dock ingen film sida utan är mer amatörsfilosofi om man får uttrycka sig så.
 
 
Visa dessa bloggar lite Lövin och säg att Filmfett skickade er......men fortsätt också att läsa filmfett...