0

Into the Grizzly Maze

Det är inte bara fredagen den 13e som utspelar sig i en skog. Oh, nej! Det finns många som gör det. Och för djur/monster-fantaster så finns det denna relativt nya godbiten!
 
 
Rowan är en inte alltför hederlig kille som återvänder till sin hemby. Han träffar sin bror, polisen Beckett. Det visar sig att båda har bråkat förr och att Rowan har egna anledningar att vara hemma igen. Den gömda agendan är att hitta en kompis som är försvunnen, Johnny Cadillac. Samtidigt är det en våldsam och extremt farlig grizzly-björn som terroriserar skogen. Och i samma skog finns Becketts döva fru, samt tjuvjägaren Douglass.
 
MOWGLI!
 
Hur coolt vore det inte att se en fistfight mellan människa och björn? Ja, se denna filmen så får vi i alla fall ett litet smakprov på en episk strid. Annars är filmen underhållande. Den tar sig själv seriöst, använder klyschor på ett bra sätt och sätter blodiga spår i sina strider. Björnen är skitball och ser riktig ut. Det står inte på IMDB hur den gjordes, men det är fan imponerande.
 
Just a fleshwound.
 
James Marsden, Tomas Jame och Billy Bob Thornton medverkar och dom sparkar alla röv. Så...ja...den här filmen är värd att se. Även om den är rätt lättglömd, tyvärr.
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin