0

Alien 3

Hejsan alla läckra divor. Nu ska vi tvätta bort spyorna som Markus lagt i min skrivbordslåda och kolla in Alien 3!
 
 
Det är en invasion på fängelseplaneten Fiorina 161! Hela anstallten skakar som bara den och alla är livrädda! Men det är ingen invasion...utan det är skeppet som Ripley och dom andra åkte med som har krockat. Fast dom andra överlevarna dog, så det är bara Ripley som lever. Hon försöker förklara om sin erfarenhet, men fångarna vill inte lyssna på henne. Men Ripley är inte den enda som överlevde krashen! Snart dyker ännu ett alienhot upp!
 
 
Storyn är så urvattnad och tjatig att det känns som en parodi på remakes och uppföljare. Lägg till att Ripley vill ligga med en doktor, i en hotfull situation. VARFÖR?! Det är kul som fan dock att filmen använder fångar som en ritualisk sekt. Dom är religiösa för att hitta balans inom sig själva. Men Ripley, som är den enda kvinnan, väcker deras lustar igen.
 
Filmen ser sjukt snygg och rostig ut. Typ som Richard Stanley hade gjort den. Men det är David Fincher och han jobbar inte så bra med producenterna. Därför är filmen extremt ojämn i tempo och gör att allt ballar ur mot slutet. Vi får bara en alien/hund hybrid och det känns lite mesigt i jämförelse med förra filmen.
 
 
Alien 3 slutar dock perfekt och där slutar Alien serien.....i en perfekt värld som inte finns. Nej, det finns folk som gillar Alien 3, trots dess problem. Men jag fann filmen tunnare än Pappa Älskar Film i sina stringkallingar. Snyggt gjord, men för kletigt resultat. Som Markus ägg-fisar.
 
2 av 5 guldkameror.
 
Robin