2

A Nightmare on Elm Street: The Dream Child

 
Vad har Elm Street och A-Ha gemensamt? Inte ett skit, förutom det att denna filmen har en drömsekvens som påminner om Take on me. Jag trodde det var samma bolag som gjort effekterna, men det står inget om det. Vad har Dream Child och Simpsons med varandra att göra då? Inte ett skit alls, faktiskt. Nu kör vi!
 
 
Alice från förra filmen bor ihop med sin pojkvän och allt är rätt okej...eller, nej. Hon drömmer konstiga drömmar, men inget om Freddy. Bara om att hon är gravid. Alice hänger med sina kompisar, som lika gärna kan heta A, B, C och D, för ingen av dom har något att erbjuda förutom stereotypiska roller. Mark är en seriefantast och Yvonne gillar att simma. Men Alice tycker hennes drömmar blir lite för konstiga och VIPS, hon är på smällen! Detta är dock inte så kul då hon har en känsla av att barnet kan komma att bli Freddy i en ny kropp!
 
 
Den här filmen är väldigt konstig. Är barnet Freddys barn? Kommer barnet bli Freddy? Varför ser vi barnet som 10-åring och Freddy tillsammans i en dröm? Jag fattar ingenting och det gjorde nog inte publiken heller. The Washington Post tyckte filmens story var för förvirrande. I slutet ser vi en mardröm som börjar coolt, men sen så tror jag att manusförfattarna fattade att det skrivit in sig i ett hörn, då allt bara blir en enda mindfuck i logik.
 
Dream Child har dock coola döds-scener, så som dödsmotorcykeln från helvetet och serietidningseffekten. Men Krueger måste hitta på fler svärord än bitch.
 
2 av 5 guldkameror.
 
Robin
1 Pappan:

Så sjukt jävla usel film, lätt den sämsta i serien. Nästa du recenserar är heller ingen höjdare, men når inte denna uselhet ändå.

Svar: Oj, vilket extremt hat du har för Dream Child! Jag tycker ändå denna lyckas med vissa scener. Trapp-sekvensen ser rätt sjuk ut. Men...sen har vi det yberkonstiga slutet som jag fortfarande inte fattar.
FilmFett

2 Pappan:

Extremt och extremt, it fucking sucks.

Svar: The hate is strong with this one!
FilmFett