0

Enchanted Arms

Atsuma är en jävligt lat elev på en skola i den futuristiska staden Yokahama City. Han tycker livet suger, men seriöst, hur kan man klaga i en sådan cool stad? Atsuma har en udda förmåga att ta energier från magiker, eller något. Han kan inte lära sig magi själv, men hans lärare tror att Atsuma har en magisk makt i sin arm som är starkare än någon annan. I alla fall så råkar Atsuma och hans vänner Toya och Makoto öppna en dörr i skolans förseglade sal. Detta släpper lös en ond makt bortom något Atsuma någonsin sett och snart förvandlas Atsuma till ett monster, som hulken. När Atsuma vaknar upp får han veta att Toya och Makoto mest troligtvis är döda och Atsumas monster har förstört Yokahama.
 
Jag skojjar inte. En av golems heter Crazy Pizza...
 
Så här börjar man ett spel! Bygg upp hela miljön som vacker och gullig och förinta allt genom att ge Atsuma en jävla massa ångest genom att ge honom den mörkaste kraften någonsin! Storyn är väl inte bäst, men Atsumas del i storyn är skitcool. Synd bara att spelet är så tråkigt. Striderna är som schack och det är helt okej, om det inte vore så jävla många fighter hela tiden. Måste man slåss 24/7 i ett RPG-spel? Jag vågar inte ta ett felsteg förrens jag hamnar i ytterligare en strid!
 
 
Det finns några roliga element, som dom pokemon-liknande"golems" man samlar upp i spelet och använder i strider. Eller yber-bögen Toya (eller Makoto, minns inte vem). Det finns en rolig visuell stämning och det fasansfulla röstskådespelet är one of a kind. Jag kom ganska långt, men orkade inte fortsätta efter en väldigt svår boss.
 
2 av 5 guldkameror.
 
Robin