0

Prom Night 4: Deliver Us From Evil

1957. Ett par ungdomar flyr från balen den där hemska natten då Mary Lou mördares. De pökar i en bil när prästen Jonas kommer och dödar dom och bränner bilen med en ond demonisk makt. Han erkänner vad han gjort för sina kollegor, varpå han blir tagen till sinnessjukhus.
Ibland får vi se en stänk blod, vilket är rätt skönt.
Nutid. Den unga prästen Colin får i uppdrag av sin äldre ledare att gå ner i källaren med honom. Dom går...och går...och går....öppnar en dörr....och går, tills dom kommer fram till en cell där Jonas finns i katatoniskt tillstånd.Colin ska numera ta över rollen som Jonas övervakare, då den gamla prästen är döende. Men Colin får en varning: Jonas har onda krafter.
 
I närheten finns en katolsk skola där två unga brudar går i. Dom har dock två pojkvänner från en annan skola och när dom ska på en bal så tar pojkarna med dom till en privat fest i samma hus som Jonas tidigare bodde i. Självklart flyr Jonas, dödar Colin och beger sig hemmåt.
En random lesbisk scen som är kuslig, erotisk och....gör lille Robin glad!
Början av filmen är atmosfärisk, som Warlock. Att ha en religiös backstory till skurken är rätt saftigt och Jonas är en rysligt kuslig sekt-mördare som fungerar bra som hot. Men filmen är skit. Tempot försvinner helt och jag vet inte ens hur den kan säljas som en Prom Night film då den inte har någon bal. Nej, den här filmen bjuder inte på mycket stunder och kan ignoreras helt. Alla går i korridorer, öppnar rum eller pratar om sex. Det är seriöst hela filmen i ett nötskall.
Don't play with ketshup, kids!
1 av 5 guldkameror.
 
Nu är jag slut på skitfilmerna jag fått se! Oroa er inte....det kommer komma sköna filmer så småningom!
Med detta sagt sätter jag punkt för Prom Night serien.
 
Robin