0

Just Cause 2

Vaför tvåan när jag inte snackat om ettan? Just Because! Nä, här kommer en kort snackis om första spelet. Det var kul, roligt, tråkiga miljöer, galna biljakter och svårt som fan. Men nu tar vi snacket om tvåan, som fungerar som en reboot i serien, typ.
Ironman? Go fuck youself, this is a TRUE fucking hero!
 
Rico Rodrigues är en jävligt sjuk snubbe. Så sjukt bra på att döda folk att han skickas till ön Panau för att döda Baby Panau, eller vad El Presidente nu än hette. Varför? För han har skitmycket vapen och är en farlig jävel. Ön är gigantisk och efter många uppdrag som innebär attentat i militäranläggningar, surfande på biltak, båtjakter och allmänt kaos så upptäcker Rico att Baby Panau inte låter sig dödas så lätt.
Snygga, stora miljöer gör spelet en fröjd att gå igenom.
 
Att klara av spelet är ingen barnlek, men med hjälp av coola vapen och attacker kan du lyckas använda dig av stunts och förödelse till att bli en hjälte. Till din hjälp kan du vända dig till olika faktioner som vill ta över ön. Ingen av dom är särskilt oskyldiga, men bra medhjälpare. Du kan sväva genom skyn med fallskärm, använda en grapplinghook och göra vilda stunts för att döda dina fiender. Kort sagt, Rico är en badass motherfucker och en filmhjälte på tv-spelskonsollen.
Härliga explosioner kan man aldrig få nog av!
 
Ön är gigantisk och för att få 100% måste du spela i flera år. Jag har ägt spelet i några år nu, lirat 79 timmar (ej i sträck) och kommit lite över 50 procent. Så när du klarat av storyn kan du spela vidare, upptäcka nya baser att förstöra och stunts att utföra. Allt i olika miljöer, som regnskog, skidanläggningar eller oljeriggar.
 
Just Cause 2 är ett unikt och riktigt roligt lir en tråkig söndag. 4 av 5 guldkameror.
 
Robin