0

Illsa Harem of the Oil Shieks

Efter att ha överlevt ett mordförsök I förra filmen poppar Ilsa upp i Arabien för någon anledning....Okay Så Ilsa är någonstanns på Tatooine och har gått från att vara Nazi till en oljesheiks högra hand. Oljesheikens El-Sharif vars namn jag troligen felstavar bortom gränser är en riktig horbock och har ”beställt” kidnappade flickor som är både kungligheter och kändisar för att bli del av hans harem. Sharif väntar finfrämma från USA, en oljetycoon och en amerikansk general som sitter på världens söligaste plan för seriös, vi spenderar massor av tid på detta plan och ska man dömma av filmen så sitter de i detta plan i flera dagar. Medans planet sakta men säkert tar sig till Tatooine land så introducerar Ilsa Sharifs nya flickor till deras nya uppgifter och det enda vi lär oss från denna scen är att Ilsa är världens största bitch. Sheiken får en snille blixt å bestämmer sig för att sälja sina nya bruttor på slavmarknaden så kvinnorna förbereds och dunderduon på planet knäcker en plan för att knäcka  Sharif då de inte gillar honom. Slavauktionen påbörjas men en av harem flickorna visar sig vara en spion till den amerikanska generalen. När duon ÄNTLIGEN hamnar i slottet verkar de först ha jättetrevligt, Ilsa och Generalen påbörjar en romans och oljetycoonen erbjuds en sexslav. Men När Sharif visar sitt rätta jag vänder sig Ilsa mot honom och tillsammans med sina undersåtar och sin nya manliga vän gör de uppror mot Sharif för att sätta den rätta shieken tillbaka på sin tron, men kommer alla överleva? Kommer den nya sheiken vara bättre än Sharif fast han är 30 år yngre? Kommer de kidnappade flickorna komma hem? Kommer vi någonsin få se Dyanne Thornes tuttar i denna uppföljare??
DEATH BY BOOTY!

The Cinema Snob har sällan fel, en sak han sa I sin review av filmen var….vad fan är detta fär title? Ilsa Shewolf of the SS rullar av tungan och har en viss kling till sig, men denna jävla titel är ju absurd och känns inte alls genomtänkt. Då första filmen blev en sådan pengako fick denne en större budget men dess rating sänktes till ett R-rating, typ vuxna men inte vuxenfilm om ni hajjar så både nakenscener och våld trappades ner. Och man kan inte nämna denna film utan att ta upp de rasistiska stereotyper som uppstår, alla araber är skurkar, horkungar eller tattare, de erbjuder till och med en karaktär en sexslav i form av en 12 årig pojke. Filmens höjdpunkt är dock att se Ilsas undersåtar, 2 krav magha fighters som kickar röv topless, dessa 2 ingår i Ilsas avrättningsidé då de (topless såklart) slår ihjäl en man till döds. Slutet i She-wolf var rätt mediokert men imponerande för att hela filmen spelats in i endast 9 dagar och dess budget var lägre än min självrespekt men denna gång är det bara mediokert, pang pang och folks reaktioner på dess död. Slutet är helt absurbt, Ilsas reform slutar med att den nya prinsen låser in henne i den fängelsehåla han själv spenderar filmen i....trots att hon var blev en av filmens hjältar i slutet, ok.... Ilsa Harem Keeper of the Oil Shieks är en rätt seg film, tro det eller ej, inte lika bra eller slaskig som She-wolf men det är endå den näst bästa Ilsa filmen, det finns 2 uppföljare, Ilsa the wicked warden och Ilsa, Tigress of Sibiria, men The Wicked Warden är egentligen inte en uppföljare utan en stand alone film som förts in i serien pga att Dyanne Thorne spelar typ samma person. Ilsa 2 får 1.5/5 Guldkameror.

 Till och med Ilsa är skeptisk över filmens huvudskurks kvalite...

En liten kul fotnot är att Dyanne Thorne fortfarande lever och driver ett kapell i Nevada där hon och hennes man viger folk mest utomhus.

Markus