0

Beverly Hills Cop 3

 
Nej. Nej....NEJ! Jag kommer aldrig se om den här filmen igen. Aldrig.
This is John Saxxon....GET OUT WHILE YOU STILL CAN! THIS MOVIE BLOWS!
 
Allt börjar med några bilmekaniker som...dansar till Tina Turner....och blir ihjälskjutna av baddies. Alex Foleys chef dyker upp, men blir ihjälskjuten och mördarna flyr. Men Alex inser att bilen tillhör ett tivoli, Wonder World i Beverly Hills! Alex drar dit för att undersöka och inser att Billy blivit seargant och att Taggert flyttat (han ville inte vara med i filmen, wonder why...). En ny karaktär, Jon, blir Taggerts ersättare. Alex inser att han som ansvarar för Wonder Worlds säkerhet är mördaren från introt. Hur ska Alex kunna hitta bevis för att sätta dit säkerhetsansvarige?
Hahaha.....Alex klär ut sig till elefant...oj...vad busig den där Alex är.
 
Storyn är helt okej och skulle kunna fungera i samma tempo som de förra filmerna. Men vad som saknas är...allt! Eddie Murphy är lika energilös som en 70-åring som försöker kliva ut ur ett badkar. Själv ångrar han filmen, vilket märks på nominationen på razzies som filmen fick för sämsta regissör och sämsta uppföljare. Men Eddie borde vunnit sämsta skådis här, utan tvekan.
You know....you guys don't care much for this film, right? Me neither...
 
George Lucas har en cameo, vilket är det enda som var jävligt kul att se. Annars är filmen värdelös. Helt jävla värdelös. Den är för löjlig, försöker för hårt för skratt och för hårt för våld, vilket ALDRIG går. Allt känns som en enda reklamfilm och denna filmen har ingen anledning att ens existera.
 
0 av 5 guldkameror.
 
Sämsta uppföljaren jag sett hittils. Med detta säger vi adjö av Buddy/Cop Temat!
 
Robin