0

Space Station 76

Jag ville egentligen inte recensera den här filmen. Men de två andra filmerna jag tänkte ta i veckan är intressanta på två olika sätt....så nu kör vi och blir av med Space Station 76 på "att göra listan".
 
 
Liv Tyler spelar Marlow, den nya andra kaptenen på rymdflottan Space Station 76. Hon träffar den buttre och självmordsbenägna kaptenen, spelad av Patrick Wilson, samt resten av gänget, där det enda barnet är Sunshine. Marlow blir snart kär i mekanikern, men han är redan gift med en brud på skeppet. Snart blir det hela en såpopera i rymden där alla har hemligheter att dölja för varandra.
 
 
Dark Star var mycket bättre på att visa hur tråkig rymden kan vara, då vi har mer absurda situationer. I Space Station 76 så finns det lite roliga ögonblick, men inget som sticker ut. Musiken var bra och den driver mycket med 70-talsepoken. Bland annat så blir mekanikerns fru förhörd av en psykolog-robot, vilket var rätt kul, då robotrösten använder monotona dialoger för att uppmuntra henne.
 
 
Filmen är ljummen och rätt tråkig. Man får vad man ber efter och det är just det som är felet. Inget överaskande och inget dunderfantastiskt. Bra koncept, däremot.
 
2 av 5 guldkameror.
 
Robin