0

Enemies Closer

Välkommen till Kanada, eh! Naturparksområdet är en mysig plats att bo på för ex-militären Henry, som numera jobbar som park-ranger. Han bor ensam där, förutom en gubbe som hatar besökare, och Henry är lite uttråkad. Så när en snygg brud och en gammal ovänn från det förflutna dyker upp så blir det liv i luckan för Henry. Men när den morotsätande vegan-skurken spelad av Van Damme dyker upp och letar efter droger så blir det mer liv i luckan.
 
Let me just touch your man-boob!
 
Varför är Van Damme på omslaget när han är skurk? Varför har han världens fulaste morotsfrisyr sedan man-bunn? Och varför är det viktigt att han är vegan? Varför har en relativt känd b-filmsaction regissör gjort den här slarviga soppan? Och varför är filmen så hastigt gjord i ljussättning och kvalitet?
 
Eat your apples, biatch!
 
Vi lär väl aldrig veta detta, men jag tror att detta är som i Masters of Horror, en typ av "tävlings-film" som ska tjäna snabba cash för filmbolagen. Tur då att fighterna är väldigt vassa. Van Damme slåss uppe i ett träd, Henry använder en säng som sköld i en pistolstrid och slutet är en b-filmsvariant av Die Hard 2.
 
Lite skogsromans med en morotsfrilla.
 
Kort sagt. Den är okej, men väldigt lätt att glömma bort.
 
2 av 5 guldkameror.
 
Robin