0

800 Bullets

 Carlos och hans mamma har precis flyttat till ett nytt ställe, och Carlos är en livad liten jäkel som älskar att ställa till problem och busa. Carlos mamma, Laura letar efter ett nytt ställe att bygga en fin turist attraktion och har ögonen på en cowboy park väldigt lik High Chaparall i Småland. Varför är laura så intresserad av just denna parken? Det visar sig att Carlos pappa en gång i tiden var en mycket känd stuntman tillsammans med sin pappa Julian som efter att Western filmerna slutade vara populära endast fick jobba med stunt shower i en western baserad teater. Carlos vill dock veta mer och träffa sin pappa så han snackar till sig en skidresa men hoppar av bussen tidigt och tar en taxi till Ameriá där westen parken ligger.
 "Let the battle begin..."

När Carlos kommer fram är dock parken helt tom men det är endå en show i full fart.  Carlos möter Julian som är ”ledare” över Western gruppen som först försöker ge bort honom till ett par tyskar som åker förbi.  När tyskarna inte vill ha Carlos börjar Carlos och Julien att bygga ett band…..tror Carlos sedan lämnar Julien Carlos helt ensam i öknen att gå hem. Som tur är åker resten av gruppen till krogen och möter Carlos på vägen. Under en föreställning kommer dock polisen och arristerar Julien och flera av showens skådisar efter droger hittas och som tur är fick Carlos ett kredit kort av sin mamma innan han åkte så han kan betala borgen. NU älskar helt plötsligt Julien Carlos. Och med Carlos kredit kort ska de göra hela parken till den turistattraktion det en gång var. Och först verkar det funka, mer kunder dyker upp och fler skådistruppen blir större men just när allt verkar ha löst sig dyker Carlos mamma upp och hämtar tillbaka Carlos, skyller sin före detta mans död på Julian och sedan lämnar stället, men hon är inte klar där. Hon vill förstöra Julians karriär, lägga ner hans park men som tur är tänker inte de gamla cowboysarna stå för det utan slåss tillbaka med krut och hästar och med ett artilleri bestående av 800 pistol kulor.

 Rated R for sexual content/nudity and some violence - ....Det är mycket naket och ständigt våldsam...

Carlos verkar först vara en av de där barnen man ser i film som bara klagar och snorar, men sedan visar det sig att han är en av de roligaste film barnen sedd på film. Precis som Alex De la Inglesias andra filmer är 800 Bullets hysteriskt rolig utan att så över gränsen, Karaktärerna är minnesvärda och filmens tvistar är aldrig vad man förväntar sig.  En scen är dock jävligt från ingenstans. Det är då en av filmens prostituerade först visar 10 årige Carlos ett bröst och sedan låter han röra det (Ungen ser skitlycklig ut om jag får tilläga det).  Klimaxet är en hel hög med epicness, Cowboys möter modern hollywood actionfilm i ett enda långt krig som avslutas överaskande tragiskt…från ingen jävla stanns…. Hela filmen är fullspäckad med action, tuttar och humor sedan BLÄM sorlig som fan. 800 Bullets är inte din alldagliga Western rulle och är likaså resten av filmerna vi gått igenom underhållande utav bara helvete. 800 Bullets får svag 4 av 5 guldkameror.

 
 Markus