0

Body of Evidence

Madonna göckar en stackars jävel till döds? Nej seriöst vad handlar filmen om??

 "Dad, can you really screw someone to death?"

Så 90-alet var full av erotiska thrillers efter att Basic Instinct drog ut på gränserna. Vi fick Jade en tråkig låt som våldtog en av mina favorit låtar konstant, Sliver som jag såg som barn(Mina föräldrar la sig alltid tidigt…) är bara att nämna några men Body of Evidence är troligen den sämsta utav denna film genre. I rollen som den kinkiga damen i dramat ser vi Madonna, och som våran förvirrade huvud man ser vi Willem Dafoe Madonna står anklagad för mord efter att ha haft älskog med en gammal man så hårt så han dött. De anklagar Madonna för att ha använt sin kropp som ett mordvapen, så hennes kropp är full av bevis, hajjar du? Från ruta ett så ser vi hur mycket Madonna suger på att skådespela då hon försöker förmedla en känsla men låter som tjejen som svarar i telefonen då personen du söker inte har telefonen på. Hon håller samma ton och ansiktsuttryck under hela filmen. Alla misstänker Rebecca(Madonnas karaktär) som mördare och behandlar henne som om hon redan blivit dömd men endast hennes advokat Frank vet att hon är oskyldig då han har en känsla om att hon är oskyldig. Filmens stora fråga är dock, är kinkigt sex verkligen sex? En fråga de borde ta upp i parlamentet oftare…. Men Ju mer tid Frank spenderar med Rebecca och ju djupare deras samtal om sex blir djupare och djupare blir Frank mer kåt på Rebecca och vill att Rebecca ska ge honom rajtan-tajtan som bara Madonna kan göra och scen scenen är hysteriskt rolig och involverar hett vax. Men ju mer bevis som dyker upp och ju längre rättegången går börjar Frank tvivla på Rebeccas oskyldighet och han blir mer och mer säker på att han skyddar en mördare.

 "It's not a crime to be a great lay!"

Roger Ebert gjorde en lista på 25 filmer han hatade och Body of Evidence hamnade på den, John Wilson namngav den som en av de 10 mest underhållande sämsta filmer någonsin, men det som tar kakan är att Madonnas skådespelar coach sa upp sig under produktionen då Madonna var för besserwisser.  Filmen är likaså många utav denna veckas filmer utdragen och tråkig men värst av allt är att det finns rättsals scener som verkligen kan göras bra….men görs helt fel i denna så det känns som om de filmades endast för att göra filmen längre. Trots att de försöker göra Madonna sexig misslyckas de totalt, ett skinande exempel är då Madonna ska ge Defoe en handtralla i hissen och man ser hur rynkiga hennes händer är. Seriös som en 70-årings händer ser de ut som. Gillar du rättsals draman med inslag av komiskt dåliga sexscener, se den men tro det eller ej, Body of Evidence är tråkig som få och domstolsscenerna är överdrivna fast aldrig komiska. Body of Evidence är bara en av Madonnas många dåliga filmer( Dick Tracy räknas dock inte hit) Body Of Evidence får 1 utav 5 guldkameror, och det blir bara värre från och med nu. Ska jag ge filmen lite beröm så är soundtracket faktiskt bra, kusligt och ger filmen en chans att förmedla känsla av lust, tyvärr totalförstör filmens visuella verk känslan. Jag vill inte se Madonna fingerpulla sig själv ew.

 Body of Evidence fick:
1. razzie för sämsta skådespelerska (Madonna) och yttligare 5 Nomeneringar till bla. sämsta film, sämsta manus och sämsta regissör
 
Markus