0

Run Bitch Run

Med en av de bästa trailersarna som lagts upp på Youtube. White Bitches, Black Bitches, Asian Bitches, Holy Bitches, Dirty Bitches and even Bitches on Bitches, med dessa ord presenterar trailern* i stort allt som man behöver veta innan man ser Run Bitch Run. Vad är Run Bitch Run för film då? En Rape Revenge film. Kvinna blir våldtagen och efter det tar hon hämnd genom att smeta ut våldtäktmännens hjärnor där hon tycker det passar(är det någon som kan inredning är det kvinnor) Har man sett en Rape Revenge film har man sett alla Rape Revenge filmer nånsin.

I en ruggig stuga i ingemansland finns en stuga där 3 galna knarkare bor. 2 av dem presenteras med byxorna nere bokstavligen. En av skurkarna får ett blåsjobb(översätt det till engelska) och trions enda tjej har en kund uppe i sängkammaren. Tyvärr råkar kunden nämna det faktum att hon är prostituerad så finns bara en sak att göra, ta död på honom och där med basta! Som tur är har hon sina vänner som gärna hjälper till med att stycka upp honom och slänga han i närmaste container.

 "We're gonna play a little game. Clint and I like to call it "Find 'Em and Fuck 'Em"

Men på annat håll i staden tar 2 unga tjejer in på ett hotell som är på uppdrag att sälja biblar och sprida herrens ord, en går verkligen in för det och är fröken duktig, Catherine, den andre(spelad av en playboy stjärna) är din typiska slampa, Rebecca och vill bara ha kul och får oskulden att känna sig obekväm. Medans de går runt i staden för att pracka på folk biblar möter de alla möjliga rednecks och white trash människor som viftar med shotguns hit och dit, men de 2 flickorna blir även rånade av ungen som spelade Michael Myers som barn från Rob Zombies Halloween. Men det blir värre då våra tråkmånsar till hjältinnor råkar traska till huset där filmens psykon och de blir självklart tillfångatagna. Rebbecca blir mördad och Catherine blir våldtagen och lämnad till att dö. Men otur för trion så jävlades de med fler tjejer, för den en gång lugna och religiösa Catherine förvandlas till en ostoppbar mördar maskin som tar ut sin hämnd på pimpar och de personer som våldtagit henne. Run Rapist…Run.

 "Here I come! Run, bitch, run! RUN, BITCH, RUN! RUN, BITCH, RUN"
Det finns 3 steg i en Rape Revenge film, steg 1. Offret blir misshandlad/Våldtagen, 2. Offret kommer upp på benen igen och genomgår en fas då hon verken vet ut eller in, steg 3. Totalt kaotisk och rå blodig hämnd. Det är Rape Revenge genren i ett nötskal. Vissa filmer som I Spit On Your Grave eller Thriller, En grym Film är verkligen hårda att se på då de verkligen går in på det och kan ses som genrens titaner och mest kända verk. Andra filmer som Red Sonja är dock inte lika brutala och svåra att se. Run Bitch Run är en medioker film med en bra seriös ton, den blir aldrig komisk angående sitt kontroversiella ämne och har en kvalité utav 70-tals rape revenge/sleeze i sig. Men filmen har man sett innan och vill man se en riktigt chockerande film med girlpower efter att offret upplevt något traumatiskt rekommenderar jag starkt I spit on your grave, en 25 minuters lång våldtäckts scen är inget man sitter igenom fler än 1 gång(jag snabbspolade till och med) Men Run Bitch Run får endast 2 av 5 Guldkameror. Jag hade hoppats på en mer komisk tappning som trailern lovade men vad vi får är copypasta från andra filmer som har förmedlat samma budskap fast bättre.
Markus
 
*Den komiske trailern till denna brutala film