0

Nude Nuns with Big Guns

Nunsplotation är en genre där nunnor är antigen mer kinkig än en strippa eller så är Abbedissan rena rama sexual predatorn. Den mest kända inom denna genre är The Devils som involverar en scen där över 200 nunnor strippar nakna och gnider sina kroppar mot en jesus staty, en annan scen går ut på att en abbedissa får hennes älskares skelett delar och hon använder dem som dildo. Jag tror aldrig vi har disskuterat ett område inom film som är så här tabuu. Men dagens film är inte The Devils, utan en hyllning del denna oheliga genre, Nude Nuns with Big Guns! Hej precis nu hajjar jag att det rimmade

 Ja vi fick nakna nunnor, men den där pistolen är inte stor nog, I've been lied to

Chavo stadens elakaste knarkkung som inte bryr sig ett skit om vem han måste döda för att få sina knark pengar. Han går så långt  att han skjuter en nunna i fejset och kidnappar hennes Sister(inte biologiska men alla nunnor är typ systrar om jag inte är helt ute och cyklar) och behåller den kidnappade systern som arbetare i hans horhus där hon blir poppis då alla vill pöka nunnor tydligen. Man lyckas hålla kvar henne med droger vilket är samma teknik de använder i Rape Revenge filmernas stammoder, Thriller, En grym film. Tyvärr är nunnans kokaburra överansträngd och om hon blir mer våldtagen kan hon dö, så hon är inte längre till nytta för Chavo. Chavos assistent, Witch Doctor, Som ser ut som Chong från Cheech and Chong tar henne hem till sig och helar henne. Men hon vill utföra Herrens dåd och utföra hans hämnd. Chong-kopian ger henne vapen. Hon ser sitt uppdrag som att lära sig att aldrig visa nåd, även mot dem som visat henne nåd och ett skott i Chong-kopians huvud och hon är redo att låta helvetet bryta löst på alla drog smugglare, korrupta präster och för att utöva hämnd på Chevo.

 "There is no penance for the hellbound"

Jag hoppades Nude Nuns with Big Guns skulle vara  en ren Nunsplotation film om domenatrix abbedissor och Nunnor lika sprattliga i trosorna som Collage flickor i en American pie film. Men vi får en mix av Nunsplotation och Rape Revenge film, Tyvärr är den mycket mer Heavy på RapeRevenge delen. Varför varenda jävla präst är knarklangare och att alla nunnor delar kokain helt nakna är en gåta men i sann Nunsplotation anda och alla viktiga offer/karaktärer får ett intro kort i deras intro scener, en nyare kliché som alltid är accseptabelt. Chevo är en elak jävel värdig denna typen av film, Påminner lite om Bill Mosly från Devils Reject och de sliskiga bröderna från Dusk til Dawn så han är inget speciell då vi får vissa scener som visar hur elak och ond han är, andra scener är lesbiska sex scener och de andra är då Nunnan Sarah skjuter skarpt med sina ”Big Guns”.

 Chevo, the loco-est amigo around

Nude Nuns with Big Guns är likså Run Bitch Run en lågbudgets hyllning till (i detta fallet) 70 talets grindhouse filmer med moderna miljöer. Nunsplotation kommer ursprungligen från Italien och utvecklades till en av de mest tabuu fyllda genren film tillsammans med Nazisplotation och Mondo filmer. De har idag glömts bort av majoriteten av världen men som tur(?) är finns det fortfarande några som vill hålla denna udda genre vid liv och Nude Nuns with Big Guns är ett bra tillskott. Men tyvärr blandar den in mycket element från en Rape Revenge film och erbjuder mycket klyschiga skurkar och elakingar. Filmen får 2 av 5 guldkameror, Knark nunnorna var en ny touch men i slut änden är det inget nytt, spännande stunder men förutsägbart.

 
Markus