0

SS girls

Vi börjar med den enda jävla film som INTE medkom i Nazisplotation boxen, vilket är lite lustigt då den kommer från samma företag och har en liknande bild som resten. Som om den var menad att vara i boxen men glömdes. Så folk som var dumma nog att köpa boxen var tvungna att beställa denna film från SubDVD. Värt att säga är att filmen är ressigerad av Italiens svar på Uve Boll, Bruno Mattei som jag tyvärr måste erkänna har gjort många njutbara filmer som Rats. Detta var den första rena Nazisplotation filmen och en bra start på denna vecka.

Hitler är paranoid så han lejjer hans största fan, Hans Schellenberg som ska kunna hitta förädare inom nazisternas högsta ranker med hjälp av specialtränade horor. Ja första dagen i NaziVecka och vi har redan ett recept för snusk och våld. Men att hitta villiga kvinnor som är redo att ge sitt liv för Furhren är inte en lätt uppgift och ännu längre tid tar det att träna dem, detta kan bara betyda en sak, MONTAGE!.

 När tjejerna väl börjar med ”operation kåta nazis” så läggs alla korten på borden, Varenda jävla Nazi officer är egentligen emot Hitler. Konsperation är ett faktum nu ska nazi svinen dö. Men det är nazister som inte vill vara nazister som dödas av personer som dödar nazister….vem är god? Vem är ond??

Efter att Elsa She-Wolf of the SSkom ut har den blivit den mest kända och populära, så därför har nästan alla nazisplotation filmer en mycket sträng MILF som i hemlighet är nymfoman i större roller. Men tyvärr är Elsa-ripoffen i denna film inte alls attraktiv och har ett mycket fejkat ärr på ansiktet som förstör hennes effekt i filmen.Men detta var filmen som intrudecerade arketypen. Men det som gör filmen värt är Gabriele Carrara roll som Schellenberg. Han går verkligen fullt ut med det som scenen då han klär ut sig till nazi påve och talar om Hitler och 3dje riket som gud och himlen. Dubbandet av filmen är bäst att inte nämna och inga alternativ att ändra tillbaka till Italienska, så vi är fast med sketen engelsk dubbning. För allt filmen är och inte är så är den inte en bra film, sevärd men inte bra. Filmen får 1.5 av 5 guldkameror.

 Värt att nämna är att jag verkligen gillar DVD artworken av filmerna som medkom i Njutafilm boxen
 
Markus