0

Psycho Cop Returns

För inte så länge sen reviewade jag Psycho Cop och nämnde att det finns en uppföljare, låt oss se vad den bjuder på.
Joe Vickers är tillbaka i stan ochnu är det fest! Fast Vickers är inte inbjuden han är säkerhetsvakt  i huset där några jobbar kompisar festar som om det inte finns nån morgondag. Efter att ha mördat ett gäng tonåringar i skogen och fått ett järnrör igenom sig i förra filmen börjar denna uppföljare med att han sitter på ett caf'e med kaffe och en bulle och råkar höra 2 av festarrengörerna, Larry och Brian, blir Vickers intresserad och tar på sig rollen som " Party pooper" på högsta nivå. får bara hoppas det inte blir lika segt och tråkigt som första Psycho cop,
"I hate to kick a man when he's dead, they just don't put up much of a fight!"
Inget säger firma fest som strippor när en med arbetare ska gifta sig, och vi får se flera av medarbetarna och de verkar som ett trevligt gäng, lite som Office Space om den var gjord av en dönick. men ingen tid att möta gänget då vi får en kvick insikt i lite vänsterprassel Larry försöker stöta på en medarbetare och vi får lite mer av deras vardags liv, njuter redan denna film mer än första då Skämten funkar, de verkar ha trevligt och då har publiken trevligt. Synd bara att Psycho Cop måste ha en roll att spela. Medans grabbarna njuter av stripporna smyger sig Vickers in genom att lura och sen döda den riktiga säkerhets vakten och yeey de dåliga one-linersarna är också tillbaka. Efter att en av grabbarna " RÅKAR" ramla ner i hissen blir de misstänksamma och ett fax på en polis bricka kan nog inte vara ett bra tecken och allt fler medarbetare och strippor försvinner spårlöst och en kropp faller igenom taket är det bara benen på ryggen som gäller.  Nu måste arbetskamrater och strippor jobba tillsammans för att komma ut ur byggnaden helskinnande. Vickers dyker upp för alla att se när yttligare 2 kroppar hittats och ger oss en kvick recap av förra filmen och skjuter de Larry och Brian så nu är det Psycho Cop vs all out girl power.
"Suspect is said to be blonde and extremely stupid!"
Med högre produktionsvärde, bättre karaktärer och skojjiga repliker som funkar är denna vad Terminator 2 är till Terminator. Joe Vickers är fortfarande inte läskig och det är synd när Karaktärerna i filmen som endast ska bli mördade är mer intressanta än filmens " Stjärna" han själv. Det innehåller mycket mer naket än i Psycho Cop och det är väl alltid ett + i skräckfilmer? skådespeleriet är dåligt men inte förfärligt.  Psycho Cop 2 är värd en redig 2a av 5 guldkameror. Bland de roligare b-skräckisarna från tidigt 90-tal och klart mer underhållande, bättre, bättre framförd och inte lika dum som första. Skådespeleriet är lite bättre, Psycho cops one liners har fått en uppdatering, fortfarande finns vissa dumma, men är bättre än i första. Denna är en bra rip-off på Maniac Cop filmerna.
Psycho Cop, the Little horror character that couldn't.
 
Markus