0

Wyrmwood: Apocalypse

WHAT! Har Wyrmwood hostat upp en uppföljare? Hur kunde jag missa detta? Med Red Right Hand av Nic Cave and the Bad Seeds?
 
 
The Colonel är en prisjägare ute i Australiens vildmark. Han bor i en otroligt påhittig byggnad och använder flitigt zombiernas avgaser från munnarna till att driva husets funktion. Samtidigt jagar han obarmhatigt zombies och överlevare till några forskare i en bunker. Allt i hopp om att de ska hitta botemedel. Men så finner han sig i stora trubbel när en rad karaktärer börjar jaga efter honom i hämnd!
 
MECHA-ZOMBIE!
 
Detta är egentligen mindre sidestories i en och samma film. En massa sub-plots som kommer ihop sig på ett riktigt bra sätt. Benny, en av första filmens hjältar, har 2 systrar som är badass och driver motivatorn i filmen. Samtidigt som en psykopat-doktor leker experiment med de döda.
 
 
Mörka high-tech bunkrar och en mecha-zombie dyker upp. Coola fighter, ännu coolare vapen och ett jävla ös. Bättre än första filmen! Även om jag ville se mer av dom karaktärerna här. LEVERERAR!
 
3,5 av 5 guldkameror.
 
Robin