0

Funnyman (1994)

Åh, se på fanskap! Är FilmFett Bloggen tillbaka? Nja, än är det inte slut i den här jäveln.
 
 
Ett gäng spelar poker med Christopher Lee. Mr Lee förlorar nycklarna till sin herrgård i London till en musikproducent och hans familj. Huset är ball, med lustiga rum och mycket tema på kort och jokrar. Samtidigt är producentens bror och ett "ragg-tag team" av hajkare på väg till huset. Men, en demonisk typ av jester kommer till liv i boningen och busar med folket.
 
 
Jag hade sett ett klipp på filmen helt från ingenstans på instagram. Ett där en karaktär som ser ut som Wilma från Scooby-Doo dödas av Jestern. Scenen i sig var så överdriven och kul att jag ville se filmen. Besviken blir man inte! I skrivande stund finns hela helheten på youtube. Men ni får stå ut med bred brittiska och ingen text.
 
 
Psykadeliska peruk-fester (?), världens osexigaste porrklubb, otroligt mycket brytande av fjärde väggen. Denna filmen är vad som skulle kunna varit Killer Klowns from Outer Space 2, typ. Fast med mer touch av Troma i humor och bisarra scener. Följ med det udda flödet av scener som egentligen inte hör ihop. Christopher Lee sitter vid ett korthus inklippt i filmen och vinkar mot kameran ibland (vad fan?)
 
3/5 guldkameror.
 
Gå gärna in och lyssna på podden FilmFett Solo för lite flera roliga recensioner och min ljuva stämma.
 
Robin