0

The Predator

Predator är tillbaka och filmen är awesome!
 
Ett uppdrag i en djungel går åt helvete för soldaten Quinn Mckenna. Han har blivit vittne till en utomjordisk varelse. En jägare utan dess like och han har överlevt. Nu klassas han som en dåre av militärer som vill hålla händelsen hemlig och undersöka den i hemlighet. Men ingen vet om hur nära hotet är Denna varelsen är inte klar med sin jakt och inget kan stoppa denna farliga best.
 
 
Predator har en ganska svag story, men att se varelsen från ettan (och dess uppföljare) återvända var en cool upplevelse. Predator skjuter sönder allt med köttiga vapen och blodet sprutar som fontäner. Det släpps svärord hit och dit. Humorn är ocencurerad och rubbad. Den bästa karaktären tyckte jag var en person som har tourettes och spelas av Thomas Jane. Filmen görs även av Shane Black, som hade en roll i första filmen.
 
 
 
Filmen har dock mindre problem. Jobbig att se i 3D då många scener var i ofokus och jag missade många detaljer. Filmen började även lite konstigt med att introducera karaktärer på ett sätt som kändes lite överflödigt. Och jag tyckte finalen pågick lite för länge, även om det var en cool fight. 
 
Men scenerna i staden, jakten i labbet och liknande actionscener var riktigt nice och jag hade en bra stund! 
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin