0

Don't Torture a duckling

 
 
Popular demands begär att jag tar denna film och tro fan de blev lite italienska rullar denna Halloween med! Och vilken Halloween drulle att avsluta med vilket betyder att New York Ripper kommer nästa Halloween istället! En grupp pojkar lever livets unga dagar som bråkstakar, de röker, sjuter slangbella å glor på brudar samt mobbar stadens smygtittare Berra. En naken scen senare involverande en av pojkarna, som heter Michele  så hoppar vi till 4 dagar senare då en av pojkarna i gänget, Bruno är spårlöst försvunnen! men polisman Andrea Martelli spelad av Thomas Milan är på fallet!
 
Kolla INTE upp någon poster för filmen för det är nästan som om reklamfolket vill spoila filmen

Gisslandramat får en udda tvist då ett byte ska utföras men Barra hamnar mitt i smeten och får skulden för kidnappningen....eller ja, pojken e död så han anklagas för mordet men Andrea är skeptisk och tro fan det för några dagar senare hittas ännu en pojk mördad, dränkt denna gång och snart är offer siffran inte bara 2...utan 3! Andrea måste jobba fort som ballen innan de blir ännu mer döda barn i staden. Vad är det som dödar barnen? Vad har häxan i början av filmen med något att göra? Vad i guds namn agerar djävulens högra hand??
 
Ankdublett- Duckling å New York Ripper i en sittning, who's with me?

Filmens stora brist är editingen, det tar ett bra tag innan man förstår vad som pågår för det börjar med en kvinna som gräver upp skelettet av ett barn, sen klippt till ett barn som står å väntar, klippt till 2 andra barn i kyrkan å sen till de prostituerade som Barra sedan spionerar på, ja det där med en röd tråd är något som dröjer. Italienarna är fan hardcore, de placerar en naken dam mitt framför ögonen på en ung grabb å damen hetsar honom till att ta en titt å hennes nakna kropp... SEn frågar hon hur många denna 12 åring legat med, har jag övertalat dig till å se filmen än din sjuke fan? Tänk om detta hade gjorts idag? medior hade gått berserkagång.  Dont Torture a duckling är grov, med naket, barnamord och kaos på ett sätt bara italienare kan framföra En lite annorlunda Giallo då det inte bara är en snubbe med handske och kniv utan luckas lämna en sur eftersmak fast på ett bra sätt, det är ingen film som ska avnjutas, utan utstås tillskillnad från vanliga Giallos som är mer underhållning men nu när majoriteten av offren är barn så blir innehållet tyngre, men de e endå ett bra mysterium  men skeptisk som jag är lyckades jag knäcka koden fort (dab) men detta gör inte filmen mer eller mindre underhållande då Giallos kan göras jävligt bra, eller jävligt dåligt å med tanke på att Lucio Fulci är å top i denna rulle kan du slappa till ditt knä å säga yehaa på att denna är bra, + att vi fick in en cowboy refferens i dessa Red Dead Redemption 2 tider, kolla, vi är också relevanta. Dont Torture a Duckling får 3,5/5 Guldkameror.
 
Markus