FilmFett

2018-05-17
07:50:00

Your Name

Solen steker ner på oss och om ni har en käraste till hands så kanske ni vill krypa in framför TV'n en varm Maj-kväll med en skön film som sällskap efter grillningen? Det är dags för Anime här på FilmFett!
 
 
Mitsuha bor i världens tråkigaste håla tycker hon och hon vill bara åka till Tokyo. Efter ett stjärnfall börjar konstiga saker hända. Varannan dag vaknar hon upp i en killes kropp i Tokyo. Killen, vid namn Taki, byter istället kropp med Mitshuha i hennes by! Det ställer till det för dom båda och med hjälp av mobiler och dagböcker försöker dom kommunicera med varandra och lösa mysteriet till vad som håller på att hända. Men...dom börjar även känna känslor för varandra!
 
 
Som vanligt ska jag vara bitter med att klaga på en sak. Filmen är lite för lång. Men stör det mig? Stör det betyget? Oh, nej! Filmen är sjukt mysig med vackert ljus, vackra miljöer. Och jag skulle nog påstå att det kan vara den snyggaste filmen inom anime. Det finns även lite laidback humor som anime ibland kan vara väldigt bra på att utföra. Den varierar även ganska mycket i genre men blir aldrig jobbig i sitt drama eller sin romantik. Tvärtom, rätt söt!
 
Överlag faller den på 4 av 5 guldkameror! Så krama er kärlek och sätt er ner framför Your Name!
 
Robin
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: