FilmFett

2018-05-08
07:22:00

The Hidden

Filmen börjar med en vild biljakt genom gator och torg som är så sjukt vild att det påminner om GTA. Det är en galen man bkom ratten som faktiskt siktar in sig mot folk och offer! Han peppras av snuten och hamnar på sjukan i koma. Tom Beck undersöker fallet, men får veta att gärningsmannen var en lugn person. Då dyker Lloyd Galliger upp, en stel FBI-agent som påstår att fallet inte är löst. Han börjar jaga efter ännu en vild man, som tydligen låg på samma sjukhus som koma-patienten gjorde!
 
 
Lloyd och Tom tvingas sammarbeta i deras jakt på galna människor med vredes-attacker. Folk som verkar vara som besatta av någon eller något...Något väldigt vilt och ont! 
 
"He sees something he wants, he steals it. If something gets in his way, he kills it. And right now, he's hiding out in your city."
 
The Hidden är en skön actionrulle som levererar i sjuka stunts. Tyvärr blir intro-scenen det bästa i hela filmen, men annars får vi en underhållande jakt med Kyle McLachlan i rollen som Lloyd Galliger.
 
Wait for it...damn good coffee...
 
Tänk er Men In Black som fader, X-files som moder, Species som farster och Termintor som den där kusinen du inte vill ha kontakt med. I så fall har du The Hidden!
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: