FilmFett

2018-05-19
07:08:00

The Funhouse

Skräck står på menyn denna lördag och vad är inte mysigare än Tobe Hooper och hans mindre kända rysare bestående av vintagedockor och cirkusfreaks?
 
 
Amy dejtar den smått jobbiga Buzz och båda drar till en karnival på dubbeldejt med Liz och Richie. Efter en timme spenderat på karnivalen med diverse udda personer, freakshows och sockervadd så beslutar dom sig för att göra något busigt! Richie ger idén om att sova över i det Lustiga Huset över natten! Men det skulle dom aldrig ha gjort,,,för dom blir vittne till ett mord som begåtts av en vansinnig och stark deformerad man! Nu blir det en helvetes natt i....THE FUNHOUSE!
 
 
Jag har alltid velat se den då karnivaler skrämmer mig lite med deras plastiga dockor med animatroniska rörelser. Parishjul, popkorn slängda på marken och kladdiga sockervadds-stånd. Och i The FunHouse är atmosfären bäst! Detta gör filmen till en perfekt mysrysare som underhåller genom hela filmen.
 
 
Jag har själv inga problem med att filmens första timme utspelar sig i tivolit. Tvärtom tycker jag detta bidrar till stämningen i filmen. Och sommarhettan steker genom tv-skärmen på ett gloriöst sätt! Så överlag är den en skön upplevelse värd att uppleva!
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: