FilmFett

2018-05-07
03:28:00

South Park the Movie

Det finns en ny Terrence och Philip film ute och pojkarna från serien South Park, Cartman, Stan, Kyle och Kenny ska såkklart se den men då tv serien denna film bygger på mest bestod av fisar så svär de kukmycket i filmjäveln. De svär som fasan och sjunger Uncle Fucker, något pojkarna lär sig snabbt utav bara helvete och sprider det Terrence och Philips fula ord med resten av stadens barn. Föräldrarna blir upprörda och skolan startar tillochmed en terapigrupp för att lära barnen att det är fult att svära men det hjälper inte för snart ser barnen om filmen igen och igen vilket leder till att Cartman utmanar Kenny att utföra ett stunt involverande eld och fisar som de sett i filmen. Stuntet går snett och Kenny dör vilket får 2 konsikvenser, Kenny hamnar i Helvetet och blir torterad av Satan själv och hans älskare Saddam Hussein (som i den här verkligheten dödats av ett vildsvin 6 månader innan filmens början) och uppe i jordlivet bannlyser hela USA Terrence och Philip efter en kampanj ledd av Kyles mamma Shiela.

Hur vann denna filmen INTE en oscar?...oh right Collins...
 
Medas Stan förlorar sin kärlek, Wendy till en ny elev och ger sig ut på jakt efter den beryktade Clitoris efter att fått ett tips av skolans kock...chef å sen så sjunger Cartman en sång om vilken bitch Kyles mamma är men åker dit hårt och får ett chip inplanterat i huvudet som ger han elchockar såfort han svär. Terrence och Philip dyker upp på Late show with Conan O'Brian men det är en fälla för att sätta komediduon i fängelse pga USAs nya lagar. Kanada gillar inte att se sina 2 största komiker sättas i finkan så de kontrar med att bomba kändisbröderna Baldwins palats, VILKET USA kontrar med att förklara krig. Detta gör dock satan i helvetet glad då det kan betyda att en speciell ritual utspelas som gör att han kan ta över jorden. Medans Cartman, Stan och Kyle jobbar hårt för att hejda kriget kämpar Kenny med att få Satan att uppskatta sin mjuka sida lite mera och inte vara så piskad av Saddam. Kommer det verkligen bli krig mellan USA och Kandada? Hur många av South Parks älskade karaktärer kommer dö? Kommer Stan att hitta klitorisen? How many fucks would a fucking fuck fuck if a fucking fuck could fuck fucks?
"OK, now let's try to get an answer from someone who's not a complete retard."
South Park filmen är fan fantastisk, den har mycket bra skämt, blir aldrig tråkig och tacklar politik som bara South Park kan göra och mitt i det hela får vi bra och rolig musik som även vart nominerad för en Oscar  för låten Blame Canada men de förlorade mot Phil Collins låtar i Tarzan, något de senare reffererade till i ett avsnitt av serien. Jag minns första gången jag såg South Park bigger longer and uncut, det var 2001, 9/11 hade nyss skett å mamma å jag hyrde film. Jag tog denna, satte igång VHSen hemma och avnjöt filmen många gånger, jag hade aldrig sett south park eller något liknande tecknat i hela mitt liv och South Park tog mig med storm. Musiken var bland de bästa jag hört fram tills dess, det kan endast jämnföras med Fritz the Cat, Fritz visade att tecknat kunde vara vulgärt, snuskigt och endå politiskt laddat, South Park var min Fritz the Cat då Simpsons var för lamt, det var kul men de hade aldrig Saddam svingandes med en dildo eller ett barn som sprängs innefrån eller Conan O'Brien som begår självmord eller eller eller...ja det finns asmånga minnesvärda scener. Är South Park något för alla? Nja, jag sitter på Nostalgibussen hela vägen till review staden medans Robin som är aningen mer pryd i sin humor kanske inte uppskattar alla fisskämt då han inte såg filmen som ung eller ja...vet i fan, jag diggar filmen som fasan, musiken är välskriven, det kan vi nog alla hålla med om och kreativa svordomar. Se filmen, jag ger filmen 4/5 Guldkameror men säg vad du tycker, alltid kul å veta vad folk tycker, alltid kul å höra andras synvinkel på en film man gillar.
 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: