FilmFett

2018-05-20
03:02:00

Slugs

I en lugn stad någonstanns i USA dör en ung man när han är ute och fiskar, senare dör en äldre man som är ute och går med sin hund i en liknande olycka. På en klubb så sitter Mike och hans fru Kim med ett annat par och vi får veta att deras förhållande är i sina ljuvligaste år, bra sexliv å allt. Mike jobbar som hälsoinspektör och kan det där med ohyra, något polisen kan behöva nu när de ska vräka en man från sitt hem....visar sig bara att det är samma gamla man som dog i början av filmen och hans lik är som finplockat, det finns bara ben kvar. En kvinna ringer in och berättar att hennes avlopp är helt fucked och det visar sig vara pga att det är fullt av sniglar i avloppet.  Runt i staden styrs rykten upp om hur mannen dött men ingen skulle kunna tro vad den verkliga sanningen är.
Denna film tog jag idag endast pga att det är min födelsedag och så jag kan dela detta citat

Efter att ett hus exploderas i en händelse endast tittaren får se och detta leder till att Mike märker att sniglarna är gigantiska, han blir biten av en och undersöker saken. Mike och Kim drar till en forskare som ger oss en snabb lektion i sniglar, snäckor och andra molusker men medans detta pågår dör fler och fler människor i staden. Mike finner att det är radioaktivitet som ändrar sniglarna och gör dem köttätande men som vanligt tror ingen på honom föränn de inte har något annat val.
"After I've dealt with these slugs, what do you say to we get naked and crazy?"
 
Pappa Älskar film är inte bara filmfetts nobla frienemy vars pikar sätter sig rätt i höften utan även en jäkel på att hitta de mer skumma titlarna av det fantastiska 80-tal rullar och fixar fram en å annan film som vi reviewat här på filmfett inklusive dagens film som kommer från det fantastiska landet kallat Spanskanien och från ett bekant ansikte vid namn Juan Piquer Simon som stod bakom kanske spaniens bästa skräckfilm Pieces, många av skådisarna poppar upp i denna med såsom Frank Braña, känt namn i Spaghetti Western realmen men framför allt som MST3Ks svar på Leslie Nielsen i deras Pod People avsnitt. Slugs är blodig, underhållande, välgjord men även så dålig att den blir bra på vissa ställen, den är raka motsatsen till Squirms som var tråkig, pissdålig och bara jävligt dålig på alla plan, denna är den filmen om krypande kryp du ska se om du vill se en film om krypande djur! Filmen har bra karaktärer, Mike är rolig, smart och en skräckhjälte man hejar på, kom igen, trampa på sniglarna, inte bara han är kul, han och hans fru är ett gulligt par som man inte vill se sepereras. Även många av offren är underhållande innan de dör och polischefen spelad av Frank Braña är filmens bästa stund. Slugs är vidrig, skön och har en god atmosfär, en av de roligare killer animals filmerna, helt klart bland de 10 bästa i genren Slugs får 3,5/5 Guldkameror.
 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: