FilmFett

2018-05-15
08:40:00

Justice League

Tydligen en av de dyraste filmerna i superhjältarnas historia...synd bara att produktens resultat är så lättglömd.
 
Superman är död. Batman/Bruce Wayne har det ganska tungt efter vad som hände i förra filmen och beslutar sig att slänga ihop ett gäng som kan rädda vår jord från ett utomjordiskt hot vid namn Steppenwolf. Denna varelsen jagar efter 3 olika lådor och hittar han dom så kan han sammankalla en demonisk portal eller något. Batman får hjälp av Aquaman, Cyborg, Wonder Woman och The Flash. Men han har även en plan på att få tillbaka Superman från de döda!
 
 
Filmen är riktigt puckad. Den följer slaviskt efter "how to make a superhero-movie" boken step by step. Och effekterna är rätt b, då inget sticker ut. Förutom den beryktade överläppen på Superman som ser förjävligt ful ut. Detta ser man i filmens första scen, då den scenen troligtvis blev inlagd i efterhand och skådisen inte ville raka sin mustach. Det kan gå till historien som en av de fulaste saker CGI någonsin gjort efter Scorpion King i Mumien 2.
 
 
Det konstigaste i min värld är att när Bruce Wayne ska rekrytera Aquaman så är han inte Batman. Utan han kliver in i en bar som Bruce Wayne och ingen i baren ifrågasätter varför Bruce Wayne behöver ett gäng med övernaturliga krafter för att stoppa Steppenwolf. Men allt är inte helt horribelt. Superman är mer av Superman och ingen bitterf*tta som i tidigare filmer. Och det är en kvinna på tv som är trött på alla utomjordingar och vill proba deras rövar. Det var rätt kul skämt ändå. 
 
 
Överlag är filmen extremt lättglömd och väldigt standard i sin utformning. Många roller gör inget alls, särskilt Cyborg. Tråkigt då jag faktiskt ville se en lyckad DC film.
 
2 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: