FilmFett

2018-06-12
08:58:00

Hospitalet (The Asylum)

Utslängd av Rapid Stream (som tydligen numera ägs av Studio S), så kommer här en klassisk brittisk rysarantalogi...och soffan börjar bli förvandlad till en säng.
 
 
Dr Martin anländer till ett beryktat sinnessjukhus mitt ute i skogen och träffar en läkare som utmanar honom. Martin ska prata med 4 patienter och identiera vem som är den gamla doktorn, Dr Starr som numera är inlagd patient! Vi får se 4 olika historier. En handlar om Bonnie, som var utnyttjad i en kärleksaffär med hemska följder. Bruno, en skräddare som fick ett horribelt möte när Peter Cushins ville ha hans hjälp. Och Barbera, vars bästa vän är en instabil kvinna, "Lucy". Sist men inte minst är en läkare med fascination för dockor.
 
Det sista segmentet är det enda som är smått intressant då den påminner om Puppet Master...fast den är mest jävligt långsam då dockan ser komiskt ful ut. Dom andra segmenten är lika mysiga och rysliga som att lyssna på grannens berättelse om när han plockade päron som barn i Damnark.
 
 
Precis som grannen så vill man undvika honom, eller ge honom en dansk skalle. Hospitalet är mest av allt bara en seg och tråkig film som har ointressanta segment som mest bara blir komiska. Just det, Britt Ekland är med i filmen och några andra kända ansikten. Men det hjälper ju inte mycket.
 
1,5 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: